2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divočina v Opočnici: dva bratři Rychlíkovi byli vyloučeni minutu po sobě


Branky


11

Všejany se v Opočnici prezentovaly nejhorším výkonem v sezóně a prohrály 2:0. Pozornost diváků však přitáhly spíše 3 červené karty, které rozhodčí Zdeněk Volf v průběhu zápasu rozdal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle se domácím povedla

Od samého úvodu utkání se byli více na míči hráči domácího mužstva. Opočnice se tak dostávala do četných šancí, nedokázala je však proměňovat. Problémy v zakončení se s domácími táhli až do poloviny prvního dějství, kdy se povedlo středopolaři Jakubu Potůčkovi prokličkovat se až do střelecké pozice, v níž chladnokrevně zakončil podél brankáře Lukáše Miecha.

Všejanští by na obdržený gól pravděpodobně rádi zareagovali, nebyli však schopní žádné delší série přihrávek a na polovinu soupeře se tařka nepodívali. Naopak domácí si nadále vytvářeli četné nepromněné šance. Druhý gól vstřelili až na konci poločasu, kdy dostal Jan Rychlík přesný centr na 40 metrů od svého bratra Pavla a skvělou hlavičkou do protipohybu brankáře Miecha vedení domácích zdvojnásobil.

Do kabin se šlo za stavu 2:0 a bylo jasné, že pokud se hra hostí rapidně nezlepší, na bodový zisk nebudou mít nárok.

Rychlíkovi nedohráli

O poločasové přestávce hosté vystřídali, Lukáše Michla nahradil Patrik Novák. Všejanstí se po nějakou dobu dostávali do brejků, ani jim se však v zakončení nedařilo.

Domácí se snažili těmto protiútokům zamezit především důrazem v soubojích a již se jim to začínalo dařit, když přišla 69. minuta a s ní nejvýraznější moment druhé půle. Nejdříve viděl Jan Rychlík žlutou kartu za kritiku sudího a následně druhou za ironický potlesk. Situaci pro domácí ještě zhoršil Janův bratr Pavel, který viděl za slova "co to pískáš ty vole" také červenou kartu.

I přes početní výhodu však byli hosté bezzubí a v 81. minutě také přišli po červené kartě o Martina Švába, který se snažil po rohovém kopu vyrvat míč zpod soupeře, který jej zalehl.

Domácí zápas dohráli zatažení do obrany, z níž vyráželi jen k brejkům. Hosté sice na konci trefili tyč, ale šlo o jejich zdaleka největší šanci za celý zápas, a tak mohli slavit domácí.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Martin Svoboda: Začali jsme skvěle, dařilo se nám, ale nedávali jsme šance. Přesto jsme nakonec vstřelili dva góly, což nám na vítězství stačilo, soupeř byl bezzubý a to i po vyloučení bratří Rychlíkových. Po něm jsme zápas dohrávali hlavně od obrany, abychom o vedení nepřišli.

Sokol Všejany
Jan Truksa: Bohužel jsme odehráli náš jednoznačně nejhorší zápas v sezóně a s body jsme nemohli počítat. Více než naše hra tak diváky zaujaly asi spíše 3 červené karty, z nichž všechny považuji za oprávněné. Rozhodčí řídil zápas výborně, nenechal si do ničeho příliš mluvit a vše měl pod kontrolou.



Sestavy


Opočnice
V. Košvanec [-] - M. Rychlík [-] , J. Rychlík [-] , P. Rychlík [-] , J. Mašinda [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] (67. J. Fiala [-] ) , A. Pivný [-] , M. Svoboda [-] , V. Strejček [-] (89. j. Košvanec [-] ) , F. Bradna [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - M. Nápravník [-] , M. Šváb [-] , J. Náhlovský [-] , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-] , T. Šáfr [-] , L. Michl [-] (46. P. Novák [-] ) , D. Hejduk [-] , L. Hofírek [-] , M. Kubín [-]

ŽK: 17. V. Strejček , 69. J. Rychlík , 82. J. Mašinda . ČK: 69. J. Rychlík , 70. M. Rychlík - 81. M. Šváb .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VOLF Zdeněk - POTŮČEK Jiří (N), ŠÁFR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích