0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přerov porazil favorizovanou Jíkev


Branky


11

Jíkev svým herním projevem sice ukázala, proč je v tabulce čtvrtá, nedařilo se jí však v zakončení, a tak proti Přerovu nebodovala, když jedinou branku zápasu vstřelil hostující Josef Prokeš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím chyběly opory

Zápas Jíkve proti Přerovu se odehrál na výborně připraveném trávníku a za velkého tepla, které hráčům celý zápas znepříjemnilo. Jíkevští se na zápas s Přerovem nad Labem nesešli ve zdaleka nejlepší sestavě, přesto se zdáli být fotbalovější než hosté. Od začátku měli výraznou převahu a dostávali se do více šancí, které ovšem trestuhodně zahazovali.

Hrálo se takřka na jednu bránu, přerovští brankáře Víta Caudra téměř neohrozili. Snažili se hrát spíše od obrany, přesto se z ní do žádných větších šancí nedostávali, protože se jim moc nedařilo ani v nějaké té kombinaci a mezihře. Zkoušeli to tak spíše nákopy a rychlými protiútoky. Aktivním domácím se střeleckou smůlu do konce prvního dějství prolomit nepodařilo, a tak se šlo do kabin za bezbrankovho stavu, který třicítku příchozích diváků pravděpodobně příliš nebavil.

Rozhodl Prokeš

Do druhé půle nastoupila obě mužstva beze změn, jelikož ani neměla hráče na střídání. Domácí sice měli na střídačce Jana Lebdušku, ten však musle zasáhnout do hry již v první půli místo zraněného Josefa Tomáška. Na hráčích tak byla čím dál tím více vidět únava z tropického počasí a hrálo se v poměrně pomalém tempu a se snahou o poklidnou kombinaci.

I po změně stran se do mnohem většího počtu šancí dostávali domácí, se všemi střelami mířícími mezi tři tyče si však gólman hostí Milan Valenta poradil. Jedinou branku zápasu tak nakonec paradoxně vstřelil Přerov, když v 75. minutě proměnil svůj rychlý protiútok střelec Josef Prokeš.

Štěstí nadále stálo při Přerovských, kteří poslendí čtvrthodinu dokázali odbránit a své vedení udržet. V příštím kole jejich kvalitu prověří jistě hratelné Kovanice, Jíkev pak svůj zápas sehraje ve Všejanech.



Ohlasy k zápasu



Sokol Přerov n. Labem
Jiří Adamec: Věděli jsme, jak kvalitní soupeř je. Svou sílu také prokázal, ačkoli to tak dle výsledku nemusí vypadat. Jíkevští byli mnohem více na míči a vytvořili si i neporovnatelně více šancí než my, nedařilo se jim však v zakončení a my jsme se mohli radovat po zvládnutém brejku. Zápas jsme odbojovali a byli jsme šťastnější, no musím přiznat, že by utkání slušela spíše remíza.



Sestavy


Jíkev
V. Caudr [-] - L. Carboch [-] , L. Jouza [-] , S. Haluška [-] , J. Balcar [-] , J. Tomášek [-] (20. J. Lebduška [-] ) , J. Schubert [-] , J. Mamurov [-] , J. Urban [-] , M. Macek [-] , D. Tancibudek [-]

Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - L. Palas [-] , J. Kadeřávek [-] - M. Šenkýř [-] , T. Vodička [-] , L. Bokšay [-] - J. Prokeš [-] , J. Adamec [-] - M. Forejt [-] , R. Kupka [-] , V. Martínek [-]

ŽK: 7. J. Mamurov - 54. M. Forejt .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Voborník Josef - NOVÁK Pavel, RŮŽIČKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích