2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany těsně podlehly Jíkvi


Branky


12. D. Hejduk , 63. M. Hanuš - 5. M. Macek , 14. M. Macek , 54. J. Urban
9

Všejanští si k 85. výročí založení klubu dárek v podobě bodového zisku nenadělily, Jíkvi podlehly 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní čtvrthodina přinesla 3 branky

Do utkání s Jíkví vstoupili Všejanští špatně. Byla na nich znát únava z předchozího dne, kdy se během 85. výročí založení klubu utkali se starou gardou Sparty.

Jíkev šla do vedení již v 5. minutě, když hostující kapitán Milan Macek pohledně zpracoval centr a z druhého doteku zakončil.

Netrvalo to však dlouho a domácí dokázali vyrovnat. Bouška po svém úniku podél postranní čáry poslal míč před prázdnou bránu Davidu Hejdukovi. Jeho první střelu sice zblokoval stoper, druhá už však rozvlnila síť Caudrovy brány.

Ani stav 1:1 netrval dlouho, když po necelých dvou minutách vrátil Jíkvi vedení svou druhou brankou kapitán Macek střelou z přímého kopu. Mackova rána z 25 metrů letěla přesně k tyči a těsně před brankářem Němečkem nepříjemně skočila, a prolétla mu tak pod tělem.

Herní projev obou mužstev se srovnal a ke konci půle byli lepší domácí, vyrovnat však nedokázali.

Výhru Jíkve pojistil Urban

O poločase provedl domácí trenér Jan Truksa střídání, když nahradil Davida Hejduka Josefem Říhou. Hlavním cílem domácích pro druhou půli bylo znovu neinkasovat, během deseti minut však Jíkev dokázala odskočit na rozdíl dvou branek, když centr na přední tyč zužitkoval obránce Jan Urban.

V 63. minutě se domácím podařilo vstřelit kontaktní gól, když jim sudí Hlavička citlivě ponechal výhodu a Michal Hanuš ji krásně využil.

V 72. minutě přišel pro Všejany hořký moment. Klíčový hráč Bouška byl v jasné brankové šanci fualovaný a musel kvůli zranění střídat. Penalty Všejan obvykle kope právě Bouška, trenér Jan Truksa tak poslal na penaltu nejzkušenějšího hráče Hanuše, který se však nechal znervóznět řečmi protihráčů a míč předal spoluhráči, který penaltu neproměnil. Napoprvé se musela opakovat kvůli rozběhnutí se před písknutím, napodruhé ji brankář vyrazil.

Po ztrátě Boušky Všejany ztratily i nasazení a zápas se již dohrál bez větších šancí.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: V zápase jsme jistě měli na více a body jsme získat měli. Jíkev má technické kluky dojíždějící z Prahy, kteří dříve asi hráli v nějakých vyšších soutěžích, ale odehráli jsme důstojný zápas a v některých fázích jsme Jíkev převyšovali. Ocenil bych hlavně výkon stopera Martina Kubína, který měl navíc zvláštní motivaci, jelikož je z Jíkve.




Sestavy


Sokol Všejany
O. Němeček [-] , P. Novák [-] , M. Nápravník [-] , J. Náhlovský [-] , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-] (72. A. Michl [-] ) , T. Šáfr [-] , D. Říha [-] , D. Hejduk [-] (46. J. Říha [-] ) , L. Hofírek [-] (81. R. Šáfr [-] ) , M. Kubín [-]

Jíkev
V. Caudr [-] - M. Kóňa [-] , T. Debnár [-] , J. Lebduška [-] , K. Opelka [-] , L. Jouza [-] , J. Schubert [-] , J. Mamurov [-] , J. Urban [-] , M. Macek [-] , D. Tancibudek [-]

ŽK: 50. T. Šáfr - 32. T. Debnár , 64. J. Schubert .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hlavička Pavel - KAREL Tomáš, MOJŽÍŠ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů