3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

24.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kostomlaty ve šlágru kola zdolaly Poděbrady B


Branky


9

V neděli se na kostomlatském hřišti představil další tým z vrchní poloviny tabulky Poděbrady B. V poměrně vyrovnaném souboji lépe zakončovali domácí, a vybojovali tak vysoké vítězství 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly za poločas

Do zápasu vstoupilo lépe mužstvo domácích. Ti byli více na míči, kombinačně se jim dařilo a dostali se do několika šancí. Již v 10. minutě tak šli do vedení, když právě po jedné ze zdařilých kombinačních akcí přesně zakončil středopolař Martin Zalabák.

Inkasovaná branka Poděbradské očividně nalomila, hosté se nedokázali chytit soupeřova tempa a ve většině soubojů byli pozdě. Kostomlaty je dopředu nepouštěly a naopak si vytvořily ještě několik dobrých šancí. Po půlhodině hry své vedení zdvojnásobily, když se po rohovém kopu opět prosadil aktivní Martin Zalabák.

Ještě v první půli dokázali domácí skórovat potřetí, trefil se obránce Petr Janata. Protesty hostů, že branka padla po faulu na stopera rozhodčí Petr Havlas zamítl.

Za pravděpodobně rozhodnutého stavu se končně osmělili i hosté a založili několik nadějných útoků, branku však nevstřelili. V největší šanci nastřelili břevno.

Druhý poločas branku nepřinesl

O poločasové přestávce pochopitelně nespokojený poděbradský trenér Richald Calda vystřídal. Ze hry stáhl Michala Nováka a ve středu pole jej nahradil Tomkem.

Kostomlatští hráči znatelně polevili. Stav pravděpodobně považovali za rozhodnutý, a tak se Poděbradští dostali do hry a přibližně polovinu druhého dějství jednoznačně kralovali ve všech herních kritériích. Nedařilo se jim však v zakončení. Mnoho střel se mezi tři tyče nevešlo a s těmi zbylými si domácí brankář Ondřej Veselý poradil. Poděbrady B dokonce neproměnili ani tu největší možnou šanci ke skórování, tedy pokutový kop.

Kdo nedá gól, nemůže vyhrát, a tak Poděbrady po prohrané první půli body nezískaly. Chuť si mohou za týden spravit proti posledním Běrunicím, Kostomlaty se pak představí na hřišti Opočnice ohrožené sestupem.



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Poděbrady B
Michael Řehák: Kostomlaty byly velice produktivní, proměnily téměř všechny své větší šance. První poločas hrály dobře a měly převahu, od stavu 3:0 však přestaly hrát. My jsme ale našich šancí nevyužili a nedokázali jsme proměnit dokonce ani penaltu. Kostomlaty hrály dobře, ale výsledek 3:0 průběhu zápasu neodpovídá. Zápas rozhodla kostomlatská produktivita a jejich gólman Veselý.



Sestavy


Sokol Kostomlaty
O. Veselý [-] - T. Dvořák [-] (86. D. Hájek [-] ) , M. Pavlíček [-] , P. Dvořák [-] , P. Janata [-] (67. M. Zinek [-] ) , M. Šulc ml. [-] , M. Zalabák [-] , M. Janáček [-] (70. J. Vlach [-] ) , J. Novák [-] , T. Houdek [-] (82. J. Mýto [-] ) , L. Vorlíček [-]

FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - P. Papoušek [-] , J. Archalous [-] (80. T. Bělík [-] ) , D. Havránek [-] , R. Brtna [-] , M. Novák [-] (46. M. Tomek [-] ) , O. Soukup [-] , M. Řehák [-] (60. M. Erben [-] ) , T. Zdražil [-] , M. Poděbradský [-] , M. Čermák [-]

ŽK: 77. T. Houdek - 20. M. Poděbradský , 80. O. Soukup .
Hráči zápasu: M. Zalabák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Havlas Petr - BOHUSLAV Tomáš, KUBÁT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích