2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkevský Opelka sestřelil Městec Králové


Branky


31. K. Opelka , 71. K. Opelka - 21. P. Míča
8

Městec Králové má již několik týdnů jistý postup, přesto se samozřejmě snaží v každém zápase o výhru a potěšení fanoušků. V Jíkvi to však nevyšlo, proti lídrovi tabulky se dvakrát střelecky prosadil Kamil Opelka, a zajistil tak domácím těsnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla vyrovnaná

Městecký trenér Milan Švábenský měl pro zápas v Jíkvi problém se skládáním sestavy. Nakonec museli v základu nastoupit dva hráči B mužstva Pavel Míča a Tomáš Solčanský, kteří však oba předvedli znamenité výkony. Zápas byl od první minuty vyrovnaný a fotbal jistě příchozí diváky bavil.

Na Městeckých bylo lehce znát, že mají postup jistý a už jim o nic nejde, silná Jíkev jim tak byla vyrovnaným sokem. Skóre otevřel v polovině prvního dějství již zmíněný Pavel Míča, který ze záložní řady dobře podporoval útok a po napadání soupeřovy rozehrávky dokázal ukořistit míč a skórovat.

Vyrovnání však na sebe nenechalo dlouho čekat a po deseti minutách již bylo skóre 1:1. Po rohovém kopu domácích následoval nedůraz městecké obrany a přesná dorážka Kamila Opelky. Další branka již v první půli nepadla.

Opelka se znovu trefil po rohovém kopu

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva beze změn. Jíkev se nadále dokázala držet tempa hry nastoleného hosty, kteří samozřejmě chtěli skórovat a potvrdit svou dominanci v celém ročníku soutěže.

Své šance si však tvořila i Jíkev a v 71. minutě dokázala otočit skóre. Gól byl vzhledem k prvnímu jíkevskému jako přes kopírák. Opět padl po centru z rohového kopu na bližší tyč a nedůrazu městecké obrany, navíc to byl opět Kamil Opelka, kdo dostal balón za záda Pavla Hampla.

V závěru zápasu měly ještě šance na vstřelení dalších branek oba týmy, ale neproměnily je.

Jíkev se za týden představí v Kostomlatech, Městecká derniéra v soutěži se pak bude konat na domácím hřišti porti Kovanicím. Městečtí čekají hojnou diváckou návštěvu a samozřejmě se již těší na oslavy postupu! 



Ohlasy k zápasu



Městec Králové
Milan Švábenský: Jíkev je jedním z nejlepších týmů v soutěži a proti nám to potvrdila. Nebylo to špatné utkání, chtěli jsme jej odehrát důstojně a to se povedlo. Na začátku jsme byli aktivnější, soupeř se však našeho tempa dokázal chytit a po dvou rohových kopech potrestal náš nedůraz ve vápně. V příštím zápase samozřejmě chceme vyhrát a důstojně oslavit postup.



Sestavy


Jíkev
V. Caudr [-] - M. Kóňa [-] , S. Haluška [-] , T. Debnár [-] (70. J. Preissler [-] ) , K. Opelka [-] (88. J. Lebduška [-] ) , M. Beneš [-] , J. Schubert [-] , J. Mamurov [-] , J. Urban [-] , M. Macek [-] , L. Jouza [-] (60. L. Carboch [-] )

Městec Králové
P. Hampl [-] - M. Hradečný [-] , T. Solčanský [-] , J. Blažek [-] , P. Novotný [-] - M. Tůma [-] , O. Černovský [-] , O. Janouch [-] , P. Míča [-] (71. R. Tyl [-] ) - M. Velenský [-] , R. Kafka [-] -

ŽK: 58. L. Jouza , 82. M. Beneš , 89. J. Mamurov - 62. O. Janouch .
Hráči zápasu: K. Opelka - P. Míča , T. Solčanský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - KARLÍK Milan, JENÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů