Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostomlaty zničily Opočnici během 7 minut


8

Opočnice je sice na domácím hřišti obvykle nepříjemná, tentokrát to však zdaleka nepotvrdila. Kostomlaty na ni od začátku vlétly, během 7 minut vstřelily 3 branky a odvezly si za vysoké vítězství všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opočnice zažila hororový vstup do zápasu

Do záopasu vstoupily mnohem lépe Kostomlaty. Vysokou aktivitou uzamkly svého soupeře od úvodního hvizdu sudího Aleše Humpoláka na vlastní polovině a během dvou minut se dostaly do vedení, když brankáře Vojtěcha Strejčka prostřelil Petr Janata.

Namlsaní domácí nadále házenkářsky obléhali domácí vápno a zaskočeného soupeře ve všech herních ohledech jednoznačně převyšovali. V 6. minutě zdvojnásobil vedení hostí přesným zakončením středopolař Martin Zalabák. Sotva domácí rozehráli, během několika vteřin inkasovali potřetí. Tentokrát se prosadil znovu Petr Janata.

Ačkoli byl zápas na samém začátku, zdálo se tak, že je již o vítězi rozhodnuto a spíše půjde o to, kolik gólů Kostomlaty nastříli. O jejich čtvrtý zásah se v 17. minutě postaral kapitán Lukáš Vorlíček, další branka pak do poločasu nepadla. Výrazným zlepšením herního projhevu Opočnice to však nebylo.

Mazáčovo vyloučení situaci domácích ještě zhoršilo

O poločasové přestávce ani jeden z trenérů nesáhl po možnosti střídání. Netrvalo to ani dvě minuty od konce přestávky a Opočnice prohrávala již o 5 branek. O "bůra" se postaral záložník Martin Janáček.

Čtyřicítka domácích fanoušků byla očividně nespokojena a ačkoli se domácí snažili alespoň o vstřelení čestné branky, dlouho se jim to nedařilo. Ke střelám se dostávali jen velmi zřídka, postupně se však soupeřovu hernímu tempu alespoň trochu přiblížili. Po hodině hry ale přišla pro domácí další rána, když musel hrací plochu opustit Michal Mazáč poté, co vynadal asistentovi rozhodčího do hovad.

I v oslabení nakonec dokázali domácí čestnou branku vstřelit. Po jediné pohledné akci Opočnice se o to postaral Jakub Potůček.

Do minuty však za hosty skóroval střídající mladík David Hájek a skóre nakonec uzavřel na konečných 1:7 taktéž střídající Jan Mýto.



Ohlasy k zápasu


Opočnice
Martin Svoboda: Vše bylo špatně, nic se nám nedařilo. Soupeř byl namotivovaný, chtěl vyhrát a do zápasu vstoupil úžasně. Vázla nám komunikace a kombinace na všech úrovních od rozehrávky až po finální přihrávku. Mrzí mě, že jsme před domácím publikem prohráli takto vysoko. Soupeři gratuluji a my si zkusíme spravit chuť v Běrunicích, abychom se omluvili fanouškům a měli náladu na rozlučku.




Sestavy


Opočnice
V. Strejček [-] - M. Mazáč [-] , P. Sixta [-] , P. Rychlík [-] , J. Mašinda [-] (28. M. Strejček [-] ) , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] , M. Svoboda [-] , M. Rychlík [-] , j. Košvanec [-]

Sokol Kostomlaty
O. Veselý [-] - M. Zinek [-] (75. D. Hájek [-] ) , M. Janáček [-] (83. M. Karásek [-] ) , J. Novák [-] , T. Houdek [-] (23. J. Mýto [-] ) , T. Dvořák [-] , L. Vorlíček [-] (86. D. Dvořák [-] ) , P. Dvořák [-] , P. Janata [-] , M. Šulc ml. [-] (68. J. Vlach [-] ) , M. Zalabák [-]

ŽK: 16. M. Zinek , 46. M. Šulc ml. , 51. M. Zalabák , 62. T. Dvořák . ČK: 60. M. Mazáč .
Hráči zápasu: P. Janata .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - KUBEČKA Matěj, ČERNÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů