Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděbrady nastřílely posledním Běrunicím 7 gólů


Branky


8

Poděbradské B mužstvo potvrdilo v zápase nevalné kvality roli jasného favorita, když porazilo poslední Běrunice 7:0. Na výsledku se podepsalo i běrunické oslabení, které vzniklo, když musel po půlhodině utkání jeden z hráčů odstoupit kvůli zranění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla 3 branky

Poděbrady B nastoupily k utkání 25. kola proti beznadějně posledním Běrunicím před čtyřicítkou příznivců a od první minuty potvrzovaly roli jednoznačného favorita. Na umělé trávě dokázaly kombinovat po zemi a aktivitou a rychlými náběhy se dostávat do šancí.

Hosté s výrazně vyšším věkovým průměrem se tempa dravých domácích nedokázali držet a poprvé inkasovali ve 25. minutě, kdy se z malého vápna prosadil Jaroslav Archalous. Zlomový okamžik zápasu přišel o několik minut později, když musel kvůli zranění odstoupit jeden z běrunických hráčů.

Od tohoto okamžiku se hrálo už jen na běrunickou bránu a spíše než o vtězi se mohli diváci dohadovat o tom, o kolik gólů Poděbrady zvítězí. Na 2:0 se trefil ve 34. minutě Záhora, třetí poděbradskou branku pak vstřelil v samém závěru poločasu opět Jaroslav Archalous.

Archalous dokončil hattrick

O poločasové přestávce nahradil poděbradský trenér Přemysla Papouška Pavlem Kupcem, dalším nadějným mladíkem. I po změně stran domácí nadále jasně dominovali a již ve 49. minutě navýšili svůj náskok, když další brankou z malého vápna dokončil svůj hattrick Jaroslav Archalous, který byl však brzy vystřídán mladším Tomkem.

V 64. minutě vstřelil pátý gól zápasu střídající Pavel Kupec. Na šestou branku čekali diváci do 82. minuty, kdy byl Radek Lacina centrem z rohového kopu doslova zasažen do chráničů a míč se odrazil za Janouchova záda. Svou životní branku vstřelil v 85. minutě středopolař Roman Brtna, ktrý se odhodlal ke střele z velké dálky. Brtnova branka byla v zápase poslední, skóre se tak zastavilo na hodnotě 7:0.

V posledním kole se Poděbrady B představí na půdě Seletic, běrunická derniéra v soutěži se pak bude konat doma proti Opočnici.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady B
Michael Řehák: Dokud hrál soupeř v plném počtu, ještě šlo o relativně vyrovnaný zápas, v kombinaci se nám nedařilo jako obvykle. Po odstoupení soupeřova hráče se pro nás vše zjednodušilo a o našem vítězství asi nikdo nepochyboval, šlo spíše o počet vstřelených branek. Šlo o zápas nevelké kvality, ale vítězství se počítá.




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady B
J. Málek [-] - M. Záhora [-] (54. O. Souček [-] ) , J. Archalous [-] (58. M. Tomek [-] ) , P. Papoušek [-] (46. P. Kupec [-] ) , R. Lacina [-] , R. Brtna [-] , D. Havránek [-] , M. Řehák [-] (62. P. Batelka [-] ) , M. Poděbradský [-] , F. Souček [-] (55. T. Zdražil [-] ) , J. Bělohoubek [-]

Sokol Běrunice
M. Janouch [-] - O. Vaňura [-] , M. Mašinda [-] , M. Chrastný [-] , R. Sarnecki [-] , R. Černý [-] , P. Majer [-] , J. Podněcký [-] , M. Čížek [-] , T. Brzák [-] , J. Jirout [-]

ŽK: 31. M. Poděbradský - 31. R. Sarnecki .
Hráči zápasu: J. Archalous .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BYDLÁK David - VOLF Zdeněk, ROZVORAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích