T. Dvořák 42.
T. Kupský 59. (p.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuřim dokázal porazit velice nepříjemné Novosedly


Branky


42. T. Dvořák , 59. T. Kupský (p.) - 20. P. Kirschner
4

Do Kuřimi přijeli zatím na jaře stoprocentní Novosedly a tak se dalo očekávat kvalitní utkání. Novosedly se díky jarní formě pomalu dostávají z ohrožení sestupu a bylo otázkou, ja k si povedou na půdě třetího celku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novosedly vedení neudrželi

Hosté do zápasu vstoupili s jasnou taktikou vyházet ze zajištěné obrany do rychlých brejků. Taktika se ukázala býti dobře zvolená, protože protiútoky hosttujících hráčů byli velmi nebezpečné a ve 20. minutě jeden takový vedel k vedení. Autorem branky se stal Petr Kirschner. Oba týmy si tvořili šance, které ale ke gólu nevedli. Ten přišel až po rohovém kopu Kuřimi ze 42. minuty, kdy se hlavou prosadil Tomáš Dvořák. Pro domácí to byl do poločasu velice důležitý gól. 

Emotivní druhý poločas

Domácí na dobrou hru soupeře zareagovali vyztužením středové řady. Tento tah se ukázal být velmi dobrým a domácí si vytvořili několik příležitostí, které ovšem zůstaly nevyužity. Dočkali se až v 59. minutě, kdy po závaru ve vápně Novosedel zahrál jeden z hráčů rukou a kopala se penalta. Tu si vzal na starost kapitán domácích Tomáš Kupský a ze značky pokutového kopu se nemýlil. Hosté cítili za odpískanou penaltu křivdu a tak se zbytek zápasu odehrál poměrně emotivně. Nepříjemnou zprávou pro hosty bylo zranění Nádeníčka, který si v souboji s Halouzkou zlomil nohu a musel být na ošetření odvezen RZS. Novosedly se vrhli do útoku a vytvořili si několik velmi dobrých příležitostí, vše s přehledem ale vyřešil brankář Cimbálník.



Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Roman Kotol: Myslím si, že jsme byli mužstvo, které si vytvořilo více šancí a vítězství jsme si tak zasloužili.




Sestavy


FC Kuřim
L. Cimbálník [-] - T. Kupský [-] , T. Dvořák [-] (88. L. Procházka [-] ) , T. Peřina [-] (66. D. Babák [-] ) , P. Halouzka [-] , J. Nespěšný [-] , V. Kratochvíl [-] (82. T. Hájek [-] ) , J. Janda [-] (46. K. Kozumplík [-] ) , R. Petrila [-] , R. Bílý [-] (65. R. Losenický [-] ) , T. Skoumal [-]

Sokol Novosedly
J. Dvořák [-] - M. Němeček [-] , P. Kirschner [-] , V. Stupár [-] , M. Pukančík [-] , T. Janulík [-] , D. Tinc [-] , P. Němec [-] , T. Nádeníček [-] (75. M. Kovář [-] ) , T. Michálek [-] , T. Duda [-]

ŽK: 5. J. Nespěšný , 44. R. Bílý - 44. V. Stupár , 59. T. Duda , 66. T. Nádeníček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Knecht Milan - SEITL Stanislav, JANÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dvořák

Expert: Tomáš Kupský
Tip experta: výhra domácích

Novosedly jsou na jaře zatím stoprocentní a tak je na čase, abychom jim tuto sérii ukončili.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů