4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolné utkání pro Rajhradice


Branky


4

Souboj dvou týmů z vrchní části tabulky sliboval pohledný a atraktivní fotbal. Pochopili to i fanoušci, když toto utkání navštívili v hojném počtu, za což se jim domácí odvděěčili třemi body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly Kunštátu

Předpoklad dobrého fotbalu se potvrzoval a diváci si tak přišli na své. První zahrozili Rajhradice, které opět měli vinou zranění problémy poskládat sestavu podle svých představ. Doležal se dostal do zakončení, ale Loukotu v brance Kunštátu nenachytal. Postupem času se začali prosazovat i domácí, kteří několikrát dokázali rychlou kombinací překonat obranu Rajhradic. První gól ale padl po rohu, když si na zadní tyči naběhl na centrovaný míč Skoček a po zemi poprvé překonal Navrátila. Za několik minut šel Kunštát do dvoubrankového vedení, když střela Tomáše Adámka vypadla brankáři z rukou a Tomáš Videman hlavou zvýšil na 2:0. V závěru poločasu jsme byli svědky nepříjemné události, když si zranil koleno Kamil Benda a musel být odvezen RZS. Poločas se dohrál za snahy hostů zkorigovat před odchodem do kabin stav, ale Kunštát hrál pozorně a výsledek se již neměnil. 

Nepříjemná situace pro Rajhradice

Aby toho nebylo málo, tak Rajhradicím musel odstoupit další hráč vinou zranění, a protože již nebyl nikdo, kdo by ho nahradil, tak dohrávali hosté v deseti. Tím měl Kunštát cestu k vítězství usnadněnou a taky přidal dvě branky. V 57. minutě dostal Kunštát šanci zahrávat pokutový kop, jehož exekuci neomylně obstaral Alois Zeman. V 81. minutě pak dal konečnou podobu skóre Ondřej Španěl střelou z hranice vápna. Rajhradice zasllouží uznání, že i v deseti mužích hráli pěkný fotbal a neuchýlili se k nákopům. 



Ohlasy k zápasu


FK Kunštát
František Tenora: Zasloužené vítězství domácích, kteří dokázali využít oslabené sestavy hostů.




Sestavy


FK Kunštát
I. Loukota [-] - O. Španěl [-] , O. Ducháček [-] (75. V. Horák [-] ) , M. Skoček [-] , D. Macko [-] , T. Gracias [-] , A. Zeman [-] , T. Adámek [-] (85. Z. Bednář [-] ) , M. Nečas [-] , D. Hanák [-] (79. J. Komárek [-] ) , T. Videman [-] (72. D. Bednář [-] )

TJ Rajhradice
M. Navrátil [-] - J. Svoboda [-] , M. Vacek [-] , J. Doležel [-] , P. Suchánek [-] (46. R. Hájek [-] ) , M. Firych [-] , M. Urbánek [-] , K. Benda [-] (32. P. Doležel [-] ) , J. Poruba [-] , J. Svatuška [-] , P. Sedlák [-]

ŽK: 28. A. Zeman , 49. O. Ducháček , 78. V. Horák - 17. M. Firych , 81. M. Urbánek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pátek David - LICEK Jan, KOSIČKA Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dvořák

Expert: Tomáš Kupský
Tip experta: výhra domácích

Nejspíš šlágr kola a jedinečná šance pro Kunštát postarat se o to, abychom se mohli na Rajhradice dotáhnout.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů