2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Znojma kazí dvě zranění


Branky


4

Znojmo na domácí půdě přivítalo Žebětín. Po nepříliš úspěšném vstupu Znojma do jarní části si domácí fotbalisté konečně připsali tři body a ochutnali chuť vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta pro Znojmo

Znojmu se na jaře příliš nedaří, na hřišti to ovšem nebylo vidět. Na domácích byla od úvodu vidět snaha jít si pro tři body hlava nehlava. Již ve 4. minutě se domácí mohli radovat, protože hostující Bílý zahrál ve vlastním pokutovém území rukou a rozhodčí tak nařídil penaltu. K pokutovému kopu se postavil Železný a nemýlil se. V prvním poločase jsme byli svědky nepříjemného momentu, kdy se ve 44. minutě srazili dva domácí hráči Kubošný a Dušek. Bohužel museli oba opustit hrací plochu a pro Kubošného musela přijet RZS skrz poranění klíční kosti. 

Znojmo přidalo pojistku

Ve druhém poločasu bylo k vidění podobná hra jako v tom prvním. Znojmo bojovalo, bylo aktivnější a šlo si za vítězstvím. Pojistku přidalo až v 80. minutě, kdy se podruhé v zápasu trefil Železný. Znojmo si tak konečně připsalo tři body do tabulky a výrazně si tak pomohlo v tabulce. jejich výhru ovšem kalí zranění dvou hráčů a je nepříjemné, že v rámci tohoto kola byla v akci již potřetí RZS. 



Ohlasy k zápasu


FK Znojmo
Jaroslav Ludvík: Dnes jsme vyhráli zaslouženě. Od začátku zápasu jsme si pro to vítězství šli. Kluci si to odmakali a doufám, že dokázali hlavně sobě, že je to prostě pořád jenom o nich. Skvělý kolektivní výkon! Stínem zápasu jsou 2 nešťastná zranění na naší straně. Nám teď nezbývá nic jiného, než se semknout ještě víc a bojovat i za tyto kluky. Celému týmu patří poděkování za dnešní přístup a nasazení!




Sestavy


FK Znojmo
T. Kotáb [-] - P. Šťáva [-] , J. Dufek [-] , J. Kafka [-] (44. M. Svatoš [-] ) - V. Dušek [-] (46. M. Bálka [-] ) , R. Kubošný [-] , K. Bohdálek [-] , O. Zímek [-] - P. Železný [-] (90. M. Balík [-] ) , T. Ostrý [-] , M. Procházka [-] (87. J. Blažíček [-] )

SK Žebětín
J. Šurkala [-] - P. Hejlek [-] - T. Kratochvíl [-] , L. Hattoň [-] (79. J. Kamenický [-] ) , V. Kocman [-] , P. Veleba [-] , J. Bílý [-] (59. K. Lustig [-] ) , P. Šustera [-] , R. Opatřil [-] (46. M. Špánek [-] ) , V. Čechura [-] , J. Buček [-]

ŽK: 68. R. Kubošný - 32. V. Čechura , 34. J. Buček , 58. M. Špánek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PERINGER Jakub - ŠMÍD Jakub, VAŘACHA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dvořák

Expert: Tomáš Kupský
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápasu očekávám vyrovnané utkání, které rozhodne výhoda domácího prostředí.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů