Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 13:45

18.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň suverénně přehrála Miroslav


Branky


5

Po souboji se Startem čekal na hráče předposlední Miroslavi další těžky soupeř. Líšeň utkání pojala ofenzivně a mohla vyhrát i větším rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení Líšně

Domácí očekávali, že budou dobývat hostující obranu a tak vstoupili do zápasu s ofenzivním rozestavením. To se jim hned od začátku začalo vyplácet a snahu dát rychlý gól v 11. minutě ukončil precizně zahraným kopem Illya Mykhailovskyy. To ovšem nebylo vše, protože už za 4 minuty to bylo o dvě branky. Prosadil se Daniel Lontras a dal tak Líšni klid do kombinace. Domácí kontrolovali hru a nepouštěli hosty do nějaké výraznější šance. Sami naoak byli nadále nebezpeční a ve 42 minutě přidal třetí branku Filip Smrčka. 

Líšeň v klidu zápas dohrála

Druhý poločas se herně podobal tomu prvnímu. Líšeň dobře kombinovala a dostávala se do šancí, naopak Miroslavi nedovolila žádnou výraznější příležitost. Druhou branku v zápase si připsal Smrčka, který stanovil konečnou podobu skóre. Líšeň ještě mohla nějaké branky přidat, chyběla ovšem větší přesnost v zakončení. Domácí tak nepřipustili žádné překvapení a připsali si tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň B
Lukáš Buchta: Soupeř nebyl dopředu nebezpečný a my jsme mohli přidat i více než jen další dvě branky. Zaslouženě jsme získali tři body.




Sestavy


SK Líšeň B
A. Smrčka [-] - J. Milotínský [-] (83. E. Zein [-] ) , L. Vejmělek [-] , R. Bohuslav [-] , F. Smrčka [-] (69. T. Šperka [-] ) , J. Pešta [-] (65. O. Papež [-] ) , T. Vejmělek [-] , P. Pecha [-] , T. Krejčíř [-] (85. F. Vedral [-] ) , I. Mykhailovskyy [-] (77. J. Šrámek [-] ) , D. Lontras [-]

SK Miroslav
R. Minařík [-] - P. Sedláček [-] (33. T. Patočka [-] ) , J. Brveník [-] (57. R. Demek [-] ) , P. Morong [-] , P. Priml [-] , F. Urbánek [-] , M. Vyžrálek [-] , J. Škvařil [-] (62. J. Demek [-] ) , R. Iran [-] , J. Šimša [-] (74. M. Hořčica [-] ) , J. Hajzner [-]

ŽK: 24. J. Šimša .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Marek Milan - LAZAR Martin, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Jan Dvořák

Expert: Vojtěch Cupák
Tip experta: výhra domácích

S Miroslaví jsme měli tu čest poslední kolo, kde nás herně úplně nepotrápila. Líšeň by si na domácí půdě neměla nechat vítězství uniknout.

Tip: výhra domácích