4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:30

23.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přes tisíc diváků si užilo za přítomnosti Petra Švancary postupové oslavy Startu!


Branky


5

Áčko Startu Brno přepisuje historii a poprvé v historii si klub zahraje v krajském přeboru!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Start Brno
trenér Bohdan Ryšavý www.startbrno.cz: Utkání, ve kterém se střetly první dva týmy tabulky, se nám povedlo výsledkově velice dobře. Již v 8. minutě nás dostal do vedení Tomáš Mica nádhernou brankou přes zeď z trestného kopu. Tahle branka zklidnila naši hru až zbytečně moc a když rozhodčí musel vinou několika zraněním soupeřových hráčů mockrát přerušovat hru, neměla početná divácká návštěva, za kterou by se nestyděly ani druholigové týmy, na co koukat. Až přišla 44. minuta, náš rychlý protiútok zakončil Zedníček do prázdné branky, když mu míč naservíroval Tomáš Mica. Do kabin se šlo za stavu 2:0. O přestávce dostali hráči za úkol roztleskat a pobavit diváky zvýšeným pohybem a vypracovaním si více brankových příležitostí. To se zčásti povedlo, přidali jsme Micou a Vlčkem další dvě branky, některým zabránil útočník Firych, zaskakující za zraněného brankáře Navrátila. A když střelec Firych byl v bráně, nejlepšího střelce a nejnebezpečnějšího hráče Rajhradic Jana Doležela jsme perfektně pokryli a k ničemu nepustili, zmohli se hosté pouze ke snížení stavu na 1:2 v 58. minutě velice dobře hrajícím Urbánkem. Zápas jsme nakonec vyhráli zaslouženě 4:1 a potvrdili tak postup do vyšší soutěže.




Sestavy


TJ Start Brno
T. Hoda [-] - P. Mašlej [-] , V. Logara [-] (56. T. Veselovský [-] ) , P. Čoupek [-] , D. Cupák [-] , D. Lang [-] - M. Pařízek [-] (82. Š. Gaži [-] ) , V. Ryšavý [-] (68. R. Vlček [-] ) - S. Zedníček [-] (64. M. Kristek [-] ) , V. Cupák [-] (76. D. Mica [-] ) , T. Mica [-]

TJ Rajhradice
M. Navrátil [-] (34. J. Svatuška [-] ) - J. Svoboda [-] , J. Pánek [-] , M. Vacek [-] (81. R. Hájek [-] ) , J. Doležel [-] , P. Suchánek [-] , M. Firych [-] , P. Doležel [-] , M. Urbánek [-] , A. Grmela [-] , P. Sedlák [-] (46. R. Buchta [-] )

ŽK: 68. T. Mica .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Přímětice | Jihomoravský | Znojmo

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích