1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šatov vyloupil Horní Kounice


Branky


4

Šatov sice byl v utkání podle tabulky mírný favorit, ale tenhle fakt vyrovnávalo domácí prostředí Kounic, kde se těžko vyhrává. Čekalo se tak vyrovnané utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Domácí šli do zápasu s jasnou taktikou, ve které hrál prim bojovnost, zatažená obrana a hra na protiútoky. A podařilo se jim dostat do první šance, když se před poloprázdnou branku dostal Holča, ale netrefil. Šatov poté začal mít více ze hry a tlačil se dopředu. Obrana domácích bylo ovšem v prvním pooločasu kompaktní a nedala hostům mnoho šancí na zakončení. Když to nešlo ze hry, tak si oba týmy pomohli z volných přímých kopů. Za domácí si branku ve 23. minutě připsal precizně zahraným kopem na zadní tyč Záviška. Odpověď ze strany Šatova přišla ve 38, minutě, kdy se dostal po volném přímém kopu k míči fantom Czucz a po Lafatovsku srovnal. 

rozpad hry Kounic

Do druhého poločasu přišli Kounice jako vyměněné. Nedařilo se jim držet zvolenou taktiku a hosté se tak mohutně tlačili za stržením zápasu na svou stranu. Vytvořili si několik pološancí a zahrávali nespočet rohových kopů. Byl to ale opět přímý volný kop, který s e ukázal býti jako zlomovým v tomto zápase. V 66. minutě se k míči postavil Uchytil a i s přispěním teče překonal Eliáše. V poslední minutě pak nasadil korunu špatnému druhému poločasu ze strany domácích špatně zahraný odkop, který se dostal pouze ke Křížovi a ten míč uklidil z dálky do prázdné branky. 



Sestavy


TJ Horní Kounice
K. Eliáš [-] - M. Němec [-] , P. Cidlík [-] , J. Balík [-] , O. Kelča [-] (76. B. Horák [-] ) , J. Holátko [-] (81. D. Hájek [-] ) , J. Nadaský [-] (76. Š. Kelča [-] ) , Z. Záviška [-] , P. Hruška [-] (46. T. Houdek [-] ) , J. Stix [-] , M. Dobeš [-]

TJ Tatran Šatov
J. Vacula [-] - B. Novák [-] , P. Müller [-] , K. Veselý [-] , J. Uchytil [-] - D. Hlávka [-] , L. Bárta [-] , T. Artim [-] , J. Vrbka [-] (68. M. Nesnídal [-] ) - Š. Czucz [-] (83. J. Matěj [-] ) , J. Kříž [-] -

ŽK: 63. M. Dobeš , 75. P. Cidlík , 78. J. Balík - 26. D. Hlávka , 85. J. Uchytil , 90. T. Artim .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rodina Robert - RYBA Jakub, KLUČKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Jan Dvořák

Expert: Jakub Polák
Tip experta: výhra hostů

Kounice jsou doma nepříjemným soupeřem, tento zápas bude o prvním gólu, který vstřelí hosté.

Tip: výhra domácích