2:2
(1:1)
37. M. Pikolon (p.)
75. M. Svoboda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Mikulovicích byla vidět pravá řežba


Branky


18. M. Motyčka , 58. M. Motyčka - 37. M. Pikolon (p.) , 75. M. Svoboda
4

V Mikulovicích, kam přijeli v rámci 17. kola Blížkovice, se tradičně hrálo na skvěle připraveném povrchu. Navíc přálo i počasí a tak jedinou kaňkou mohlo být pár kontroverzních výroků hlavního sudího, díky nimž se utkání přiostřilo a bylo tak k vidění 10 žlutých karet a 1 červená. Mikulovice dokazují, že to s udržením se v soutěži myslí vážně a na jaře ještě neprohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten se šlo za nerozhodného stavu

 

Začátek zápasu zastihl v lepší formě domácí, kteří měli více ze hry, ale šance nepřicházeli. Záchranou se jim tak stala standardní situace a chyba v komunikaci, po které si na zadní tyči našel míč Motyčka a prostřelil Dvořáka. Po úvodní brance se hra vyrovnala a začali tlačit Blížkovice. Dvakrát se před dobře chytajícího gólmana Elise vydal Filip Svoboda. Situace neřešil špatně, snažil se gólmana obstřelit, ale ten byl vždy včas na zemi. Následovala šance Pikolona, kterého ale Elis také dokázal vychytat. Tlak Blížkovic gólově vyústil ve 37. minutě, kdy se do vápna přiřítil Šíp a byl faulován. K pokutovému kopu se postavil Pikolon a zkušeně proměnil. 

Tlak Blížkovic stačil pouze na remízu

Druhý poločas režii zápasu ovládli Blížkovice a Mikulovice hrozili hlavně ze standardních situací. Ty ovšem zahrávali velice nebezpečně a po jedné z nich se v 58. minutě trefil Motyčka a dostal domácí opět do vedení. Ovšem rána pro Mikulovice přišla v 66. minutě, kdy druhou žlutou kartu uviděl Holčapek a domácí tak čekalo 24 nekonečných minut v deseti. Tlak hostů červená karta ještě více umocnila a gólová odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. V 75. minutě se prosadil rychlonohý Mirek Svoboda. Šok pro hosty ale mohl přijít v závěru utkání, protože Mikulovice nebyly daleko od vyrovnání. Hudec zahrál přímý kop precizně, proti ovšem stál Dvořák a střelu chytil. Oba týmy se tak rozešli s jedním bodem. 



Sestavy


TJ Mikulovice
M. Elis [-] - F. Holčapek [-] , D. Semotam [-] (46. M. Hudec [-] ) , M. Šálek [-] , M. Novák [-] (46. J. Bártl [-] ) , M. Motyčka [-] , J. Krčmář [-] (56. T. Hudec [-] ) , A. Fiala [-] , J. Franc [-] , M. Lehner [-] , R. Fiala [-]

TJ Sokol Blížkovice
A. Dvořák [-] - F. Svoboda [-] , R. Vybíral [-] , M. Samek [-] , T. Prokeš [-] , M. Pikolon [-] (90. J. Pospíchal [-] ) , M. Hlávka [-] , R. Hochman [-] , M. Svoboda [-] , J. Částek [-] , J. Šíp [-]

ŽK: 20. F. Holčapek , 44. D. Semotam , 54. J. Franc , 62. M. Hudec , 85. T. Hudec - 39. R. Hochman , 42. M. Samek , 65. M. Hlávka , 65. A. Dvořák . ČK: 66. F. Holčapek .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Vašík Michael - ŠEBELA Marek, RICHTER František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Jan Dvořák

Expert: Jakub Polák
Tip experta: výhra hostů

Mikulovice zatím v každém utkání na jaře bodovali a jak se říká, každá série jednou končí.

Tip: výhra domácích