2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí kolo přineslo třetí remízu pro Zbraslav


Branky


4

Kohoutovice mají na jaře formu jako hrom a tak jejich příjezd do Zbraslavi vzbudil velké očekávání nad tímto utkáním. Domácí si zase po dvou ztrátách nemohli dovolit zaváhat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo za stavu 1:1

Domácí byli v prvních minutách zápasu aktivnější a zatlačili hosty na jejich půli. Bohužel pro ně jim opět chyběla v mnoha slibně se rozvíjejících akcích přesnost. V první šanci zápasu se ocitl za obránci hostů Martin Sítař, branku ale netrefil. Kohoutovice se čím dál více osmělovaly a lepším pohybem a důrazem domácím dělaly velké problémy. Dobrý presink Kohoutovic nedovolil Zbraslavy klidnou rozehrávku. Hosté šli do vedení po rohu, kdy se k odraženému míči dostal Rumler, navedl si ho na střed a zařídil Kohoutovivím vedení. Zbraslav odpověděla gólem Martina Sítaře, který po odraženém míči z přímého kopu pronikl do vápna a podél gólmana zakončil nechytatelně.  Ještě do poločasu měli oba týmy šanci jít do vedení, ale Jan Vít svou hlavičkou nenašel prostor mezi třemi tyčemi, a Kohoutovicím nevyšel pokus o lob.

Druhá půle ve znamení náporu Kohoutovic

Kohoutovice vlétli do druhé půle velice aktivně a převyšovaly domácí ve všech směrech. Logickým vyústěním jejich tlaku byla vedoucí branka, kterou zaznamenal Lukáš Vránek, když se dostal k odraženému míči a neměl problém s tím ho dostat tam, kam patří. Hosté byli i nadále aktivnějším týmem. Když se nedaří herně, tak si aspoň Zbraslav pomohla standardní situací. Vyrovnání z ní zařídil kapitán domácího týmu Jan Vít, když si našel míč, který vypadl Uhlířovi z rukou. Do konce utkání se oba týmy snažili strhnout vítězství na svou stranu, ale změnu jsme již neviděli a tak se Zbraslavy do třetice "povedlo" remizovat. 



Ohlasy k zápasu


FK Zbraslav
Jakub Mareček: V posledních minutách už jsem toho měl plný zuby, remízu bereme.




Sestavy


FK Zbraslav
M. Žák [-] - M. Buchta [-] , J. Vít [-] , M. Vít [-] , J. Kaláb [-] - M. Touška [-] , J. Sedlák [-] , M. Hvězda [-] , J. Mareček [-] - M. Sítař [-] , J. Touška [-] (58. R. Jurča [-] )

Tatran Kohoutovice
F. Uhlíř [-] (69. M. Svoboda [-] ) - M. Hála [-] , F. Proch [-] , F. Žáček [-] , V. Vodák [-] (38. D. Nevřivý [-] ) , M. Růna [-] (46. A. Havlíček [-] ) , L. Vránek [-] , T. Rumler [-] (80. V. Knoth [-] ) , D. Varga [-] , A. Kajanovič [-] , D. Mezera [-]

ŽK: 52. M. Sítař - 40. F. Proch , 58. F. Žáček , 68. T. Rumler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JANÍK Dominik - CHABIČA František, OUJEZDSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Jan Dvořák

Expert: Jakub Polák
Tip experta: výhra hostů

Tady se řídím aktuální formou, kterou mají Kohoutovice mnohem lepší jako Zbraslav. Proto věřím ve výhru hostů i přes nutnost Zbraslavi bodovat.

Tip: výhra hostů