0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Slovan překvapivě ztratil body s Újezdem


Branky


4

Tohle utkání mělo předem jasného favorita, kterým byl domácí Slovan. Ten si jako vedoucí tým tabulky chtěl připsat další tři body a udržet si bodový odstup od druhé Zbraslavi. Naopak Újezd na jaře ještě nevstřelil branku a ze dvou zápasů vydoloval pouze bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

První poločas se nevyvíjel zrovna podle očekávaného scénáře, protože se hrálo vyrovnané utkání a Újezd ukazoval, že dozadu je na jaře silný. Ani jednomu týmu se nedařilo soupeře něčím překvapit a tak jsme viděli pouze dvě velké šance, po jedné na obou stranách. Za hosty zahrozil Líska, který ve Slovanu dokonce působil na střídavý start během žákovských let, ale na Pěgříma nevyzrál. Za Slovan se v největší šanci ocitl těsně před přestávkou Březovský, ale i on odmítl poločasové vedení.

Slovan zařadil vyšší stupeň

Ve druhé půli jsme již viděli mnohem větší ofenzivní snahu Slovanu, který Újezd celý poločas marně dobýval. Aktivní byl hlavně svými pověstnými střelami ze střední vzdálenosti Antl. Do šance se dostal i Kloss, který si našel zpětnou přihrávku na hranici vápna, ale trefil pouze obránce. A když svou hlavičku mezi tři tyče nedostal ani Dvořák, tak utkání skončilo 0:0. Za hosty je potřeba vyzdvihnout dobrý výkon obrany v čele s Nováčkem, což ostatně potvrdilo doposavadní skóre ze tří odehraných jarních zápasů, které má Újezd 0:1. 



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Brno
Jan Dvořák: Za druhý poločas jsme si zasloužili dát minimálně jednu branku, ale tentokrát chybělo štěstíčko v zakončení. Musíme se zmobilizovat, abychom ztrátu v Šatově odčinili.




Sestavy


FC Slovan Brno
R. Pěgřím [-] - J. Vlach [-] - L. Koubek [-] (72. J. Partl [-] ) - P. Antl [-] , P. Dvořák [-] (84. L. Břenek [-] ) - J. Březovský [-] (59. M. Líkař [-] ) , D. Kloss [-] , A. Luterán [-] , P. Nešpor [-] , M. Tesařík [-] , J. Lejska [-]

SK Újezd u Brna
M. Nováček [-] - D. Líska [-] (77. Z. Urbánek [-] ) , J. Kašparovský [-] (80. Z. Máca [-] ) , V. Fraj [-] , J. Kamenický [-] , F. Čáp [-] , P. Staňa [-] , J. Máša [-] , P. Kalvoda [-] , J. Chlubný [-] , D. Staňa [-]

ŽK: 33. P. Dvořák , 90. M. Líkař - 58. P. Kalvoda , 83. D. Staňa , 90. J. Kamenický .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MACHOREK Jakub - PROKOP David, HAJDÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Jan Dvořák

Expert: Jakub Polák
Tip experta: výhra domácích

Újezd to bude mít proti rozjetému Slovanu těžké a neočekávám, že by si nějaké body odvezl.

Tip: výhra domácích