M. Fučík 23. (vl.)
V. Novák 29.
J. Lukas 86.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

21.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravany daly trojku České Třebové


Branky


23. M. Fučík (vl.) , 29. V. Novák , 86. J. Lukas
4

report....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední tým tabulky, který na jaře ještě nevyhrál, udělil našemu o devět let mladšímu týmu (věkový průměr základních jedenáctek) krutou lekci. Nedokázali jsme udržet míč na zemi a tudíž naše největší zbraň – kombinační hra, byla eliminována. Přizpůsobili jsme se soupeři a výškové hře. A ta nám neseděla. Převážně jsme díky špatnému postavení neměli první, ani druhý odražený míč. Nenašel se hráč, který by zvedl prapor a dokázal nás dostat do hry. První gól: centrovaný míč do pokutového území Fučík odkopl do vlastní sítě. Druhý gól: aby se mu toto nestalo podruhé, nechal míč proletět na tyč, od ní se odrazil k nepokrytému Novákovi. Třetí gól nám bojovní domácí přidali na cestu tři minuty před koncem zápasu, kdy Bárta podcenil dalekonosnou střelu střídajícího Lukase. Dva klíčové pokusy o zvrat zápasu se nepodařily Novotnému, který ve 49. min. neproměnil samostatný nájezd a v 62. min. po skvělém uvolnění nepřihrál Křepelovi, který byl před brankou osamocen v čisté pozici. Celkově byl náš výkon špatný a postrádal rozhodující parametry kvality. Byl to překvapivý propadák a poučení.

 

zdroj: http://www.fkceskatrebova.estranky.cz



Sestavy


TJ Sokol Moravany
B. Branda [-] - D. Sokol [-] , M. Knotek [-] , M. Lukas [-] , J. Hurta [-] - V. Novák [-] (72. J. Hynek [-] ) , M. Bakeš [-] (82. J. Lukas [-] ) , J. Beran [-] , M. Kulhánek [-] (89. T. Hermann [-] ) - T. Kříž [-] , M. Semerád [-]

FK Česká Třebová
J. Bárta [-] - K. Klumpar [-] (55. T. Keprt [-] ) , R. Křepela [-] , V. Langer [-] , J. Stolín [-] , P. Müller [-] , F. Grepl [-] (89. J. Jiřánek [-] ) , M. Fučík [-] , V. Novotný [-] , M. Kubásek [-] , L. Roušar [-] (89. F. Herclík [-] )

ŽK: 85. J. Hynek - 83. F. Grepl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Zavřel Aleš - LUKÁŠEK Jiří, ZERZÁN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích