Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 16:30

21.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříkov si z Poličky odváži výhru


4

report....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepovedené utkání odehráli poličští fotbalisté. Do potíží se dostali hned v 7. minutě, kdy po rohu překonal Slaného dorážkou z malého vápna neobsazený Ševčík. Hosté byli živější, rychlejší, důraznější, domácím se hra nedařila a zahrozili pouze ojediněle. Ani po přestávce to nebylo o mnoho lepší, nejblíže k vyrovnání byl Bednář, ale jeho hlavička šla těsně nad. V 73. minutě po spolupráci se Ševčíkem překonal Slaného lobem Houžvička a poličský odpor zeslábl. Definitivní ránu do vazu zasadil domácím v úplném závěru Ševčík, který se prosadil ve vápně.

 

zdroj: https://skpolicka.wordpress.com/



Ohlasy k zápasu


SK Polička
Michal Kozel, trenér SK Polička: Do zápasu jsme nastoupili ve stejné sestavě jako minulý týden s velkým očekáváním, že zopakujeme podobný výkon. Bohužel toto očekávání vzalo rychle za své. Byli jsme pomalí, u všeho pozdě, málo soustředění na utkání, nedůrazní v osobních soubojích, hráli jsme fakt špatně, i když několik brankových šancí jsme si vypracovali. Soupeř u nás slavil úspěch svým jednoduchým a rychlým fotbalem. Výsledek beru plně na sebe, nedokázal jsem mužstvo na tento zápas dostatečně připravit a motivovat.




Sestavy


SK Polička
O. Slaný [-] - M. Vondra [-] (62. M. Kovář [-] ) , J. Mužík [-] (38. R. Netolický [-] ) , M. Pavliš [-] (37. F. Awuku [-] ) , T. Jílek [-] - T. Mbah [-] , J. Čejka [-] , T. Švec [-] , P. Navrátil [-] - M. Mbah [-] , J. Bednář [-]

TJ Sokol Dobříkov
P. Horníček [-] - A. Karela [-] , Z. Ševčík [-] , L. Bůžek [-] (55. L. Rydval [-] ) , M. Bořke [-] , J. Svoboda [-] (75. D. Jošt [-] ) , L. Klapal [-] , J. Svatoň [-] (55. L. Houžvička [-] ) , T. Konvalina [-] (86. J. Richter [-] ) , J. Vaněk [-] , T. Vaněk [-]

ŽK: 74. J. Čejka - 23. J. Svoboda , 30. A. Karela , 37. M. Bořke .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Mrázek Aleš - ZEMAN Josef, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích