4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříkov zaskočil Třebovou


Branky


13. L. Houžvička , 45. L. Klapal , 51. L. Bůžek (p.) , 60. D. Jošt - 48. V. Langer , 80. V. Novotný
3
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se nevydařilo naší obranné formaci, která vyráběla hrubé chyby jak na běžícím páse a domácí toho dokázali využít. Útočná fáze byla v pořádku, vypracovali jsme si šest vyložených šancí, několik nadějných příležitostí, ale vstřelili pouze dvě branky, což na pokrytí obranných výpadků nestačilo. Už v úvodu musel Bárta zachraňovat. Ve 13. min. chaos v našem vápně vyústil v tyč a odražený míč uklidil do sítě Houžvička – 1:0. Ve 21. min. šel Novotný sám a nedal, o chvíli později hlavičkoval vedle. Ve 34. min. se protažený trestňák dostal na zadní tyči ke Gregorovi, který míč do sítě dostat nedokázal. Vzápětí Broulík na pravé straně malého vápna místo přihrávky nabíhajícím hráčům poslal míč do boční sítě. Na cestu do šatny nám Klapal dal branku, která gólové parametry neměla – 2:0. Ve 49. min. vykřesal naději kontaktní brankou Langer – 2:1. Tu v 52. min. pohřbil Fučík, který ve vápně netakticky fauloval a Bůžek z penalty – 3:1. Po hodině hry další obranný kiks, rychlý brejk a přesné zakončení Jošta – 4:1. V 72. min. šel Grepl sám a nedal. V 77. min. šel Stolín sám a nedal. V 82. min. pohledná akce mladíků Herclík – Borek, jejíž závěr využil pohotově Novotný – 4:2. V 89. min. střílí Roušar z první těsně vedle a v závěru zápasu první a poslední hrubá chyba rozhodčího, který neodpískal jasnou penaltu na Novotného. Stejně by nic neřešila.

 

 



Sestavy


TJ Sokol Dobříkov
P. Horníček [-] - A. Karela [-] , T. Vaněk [-] (57. Z. Ševčík [-] ) , D. Jošt [-] (87. J. Richter [-] ) , M. Bořke [-] , L. Klapal [-] , J. Svoboda [-] , L. Houžvička [-] , J. Vaněk [-] , D. Jandera [-] (79. J. Horníček [-] ) , L. Bůžek [-] (70. J. Svatoň [-] )

FK Česká Třebová
J. Bárta [-] - J. Broulík [-] , M. Gregor [-] (46. F. Herclík [-] ) , V. Langer [-] , P. Müller [-] , O. Ezr [-] (67. M. Borek [-] ) , F. Grepl [-] , M. Fučík [-] (67. J. Stolín [-] ) , V. Novotný [-] , M. Kubásek [-] , L. Roušar [-]

ŽK: 20. M. Bořke , 41. J. Svoboda , 78. Z. Ševčík , 87. J. Richter - 13. J. Bárta , 87. F. Grepl .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Depeš Michal - BEDNÁŘ František, PINKAVA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů