2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Nasavrky


Branky


4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V okresním derby.kde šlo v podstatě o šest bodů se jevilo v úvodu lepším, tým domácích,který si v úvodních 15-ti min. vypracoval i více příležitostí – Mládek hlavou nad,v další šanci byl poté F.Jirásek následně Kodera,který poté “zazdil” svoji největší šanci,kdy na něj zívala prázdná nasavrcká branka.Hosté se do náznaku příležitostí dostávali hodně obtížně a ve standardních situacích jim chyběl především klid.Ale i u Načešic byla nervozita na kopačkách znát-v dalších příležitostích selhali F.Jirásek a následně Tomčík.Poločasové zklidnění nakonec přinesl kapitán Mládek,který se konečně v 35 min. prosadil hlavou.A to ještě v 42. min. mohl zvýšit Kodera,ale Drášil jeho pokus vyrazil.
Ve druhém poločase odskočili domácí v 60 min na 2.0,kdy se prosadil Kodera a mohlo se zdát,že si Načešice kráčí pro tři body.Ale v 63 min hosté snížili štastnou brankou,kdy v ostrém slunci Gajdošík na povedený oblouček Dostála nedosáhl 1:2.Tento moment vrátil Nasavrky do zápasu a o to hůře pro domácí,kdy F.Jirásek selhal ve své další tutovce.Takže další trest přišel v 75 min.Standardní situace hostů a nikým nehlídaný Dostálek srovnává hlavou na 2:2.Do konce zápasu si každý tým vypracoval ještě několik příležitostí ale brankový účet se již nezměnil,V penaltovém souboji domácí střelci selhali a zisk jednomo bodu je pro ně citelnou ztrátou,zejména při zvážení, kolik brankových příležitostí v celém zápase zahodili.

 

zdroj: Mezilesí - facebook



Sestavy


TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] - M. Tomčík [-] , P. Marek [-] , M. Dobrovolný [-] (65. P. Pejcha [-] ) , A. Jirásek [-] , O. Pilný [-] , F. Jirásek [-] , M. Šafránek [-] , V. Mládek [-] , M. Kodera [-] , D. Jirásek [-]

FC Nasavrky
T. Drášil [-] - R. Michek [-] , M. Dostálek [-] , R. Pešek [-] , R. Starý [-] , T. Michek [-] - O. Čechlovský [-] , J. Dostál [-] (77. M. Krejčí [-] ) , F. Dostál [-] , F. Morávek [-] - J. Vojíř [-] (85. V. Pavlík [-] ) -

ŽK: 71. A. Jirásek - 45. F. Morávek , 65. R. Pešek , 74. F. Dostál .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Smitka Michal - MRÁZEK Aleš, ZEMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích