M. Frňka 37. (p.)
M. Frňka 55.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd zdolal béčko Mýta


Branky


37. M. Frňka (p.) , 55. M. Frňka
4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Utkání proti sobě svedlo druhý a třetí celek tabulky a tak byl očekáván kvalitní fotbal. Divizní rezerva přijela bez posil z prvního mužstva, jelikož áčko hraje v neděli dopoledne důležitý zápas v Pardubicích. Hned ve druhé minutě Frňka vypálil a jeho bombu Kovařík v mýtské brance vyrazil. Náš útočník šel sám na gólmana o minutu později, ale obstřel šel těsně mimo. V 9.min. si nadvakrát poradil s hlavičkou Kavky náš brankář Janecký. Ve 21.min. střílel nad naší branku Škeřík. Obrovskou šanci měl ve 29.min. Fulík, ale obloučkem přehazaval Kovaříka, přehodil ale i branku. Vzápětí postupoval sám na branku Drahoš, ale trefil Kovaříka. Ve 35.min. fauloval hostující Hájek Buluška v šestnáctce a FRŇKA nás poslal z pokutového kopu do vedení. Ve 38.min. vybojoval míč Bulušek, ale i on trefil jen nejstaršího hráče na hřišti, hostujícího gólmana. Ten se vyznamenal i proti umístěné přízemní střele Frňky ve 40.min., když snad centimetrem konečku prstů usměrnil míč na roh.

     Po změně stran naše dobývání hostující svatyně pokračovalo. Po pár vteřinách M.Vomáčka po rohu hlavou minul o fous levou tyč. Ve 49.min. opět Bulušek mířil v samostatné pozici jen do Kovaříka. V 52.min. nám nebyl pro odmávaný ofsajd uznán gól. Klid do našich řad přinesla 54.min. To Částek poslal do brejku rychlonohého Buluška, ten utekl a přihrál na svého parťáka v útoku a FRŇKA si připsal svůj čtrnáctý úspěch v soutěži. 2:0. V 63. se prosadil opět Bulušek, ale v tomto zápase mu nebylo souzeno. Kovařík zázračně míč opět vytěsnil mimo bránu. V 66.min.měla ojedinělou šanci rezerva, ale dorostenec Štanglica hlavou přestřelil. V 86.min. hasil odkopem na roh hostující Surma nebezpečný míč Štarmana.

     Z naší strany bylo přeci jen vidět herní zlepšení, některé kombinace měly kvalitu. Vázlo však přesné zakončení. Přesto odcházela naše jedenáctka ze hřiště za zaslouženého potlesku. Nejlepším mužem soupeře byl bezesporu čtyřicetiletý brankář Kovařík. Ten hosty zachránil od většího přídělu. Náš celek tak zůstává v tabulce jako jediný, který na domácí půdě neztratil ani bod. Příští týden hrajeme s další béčkem, tentokrát tím svitavským.

 

zdroj: http://www.fotbal-du.cz



Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - P. Frank [-] , J. Částek [-] , D. Kabrhel [-] , M. Vomáčka [-] - M. Brůna [-] , P. Fulík [-] (71. M. Vrabec [-] ) , M. Frňka [-] (75. P. Štarman [-] ) , P. Drahoš [-] (89. P. Kalánek [-] ) - J. Bulušek [-] (85. M. Kopecký [-] ) , O. Klusoň [-]

SK Vysoké Mýto B
R. Kovařík [-] - Š. Štanglica [-] , J. Surma [-] , I. Židík [-] (79. T. Paďour [-] ) , D. Motl [-] , M. Kavka [-] , E. Jandera [-] , O. Pospíšil [-] (62. T. Sedlák [-] ) , J. Hájek [-] , J. Bureš [-] , P. Škeřík [-]

ŽK: 62. J. Částek - 36. R. Kovařík , 44. D. Motl , 51. J. Bureš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PAPEŽÍK Jakub - HOŘÍNEK Lukáš, ŠTĚRBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích