Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

13.kolo, Moravskoslezský | Karviná | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Rychvald se se sezónou doma rozloučil debaklem


Branky


2

Už jen dvě kola zbývají do konce ročníku 2017 okresního přeboru Karviná a Baník v sobotu 9. června odpoledne na svém hřišti hostil leadera soutěže Slovan Záblatí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do Rychvaldu přijeli bez tří klíčových hráčů a mohli si to dovolit. Bodový náskok, který si vytvořili před dalšími týmy tabulky byl dostatečný. Pro Baník to byl poslední zápas sezóny, kdy hrál před domácím publikem.

Hosté začali náporem, což vyvrcholilo dvěma vstřelenými brankami. V 14. minutě domácího gólmana překonal Josef Skokan a o tři minuty později se do rychvaldské branky trefil Luboš Pilch.

Baníkovci sice nějaké šance měli, Vojta Musil, Erik Vybraniec, ale ty zůstaly nevyužité. Skóre 0:2 pak vydrželo až do konce prvního poločasu.

Druhý poločas začal velkým náporem hostů. Nebezpečně vypadala situace ve 49 minutě, kdy před pokutovým územím rukou zahrál Erik Vybraniec. Nařízený přímý kop nakonec skončil bez gólového zakončení.

Naopak ruku Kamila Bajdy v 57 minutě již Daniel Bratovanov potrestal gólovým zakončením a upravil stav zápasu na 0:3

Od této chvíle jako by domácí našli lektvar na neviditelnost a z hřiště se úplně vytratili. Hru plně ovládli hráči Slovanu a ukázali, že jsou právem vedoucím týmem tabulky. Postupně Slovan do sítě domácích přidal ještě čtyři branky a Baníku vystavil závěrečný účet na 0:7.

Po zápase na travnaté ploše bouchalo šampaňské a zněl bojový pokřik záblatských fotbalistů.

Mužstvo domácích bylo odevzdané a ten výkon podle toho tak vypadal“ zhodnotil zápas záblatský vedoucí mužstva Petr Gříbek.

Prostě Záblatí bylo lepší, je to leader soutěže, tak postupuje a zahrál co umí“ dodal k zápasu předseda TJ. Luboš Skýba.



Sestavy


TJ Baník Rychvald
E. Hekele [-] - J. Jakub [-] (68. D. Čvirik [-] ) , V. Musil [-] , M. Plecháček [-] , A. Čapla [-] , T. Holý [-] , E. Vybraniec [-] (78. D. Ivan [-] ) , L. Gyürki [-] , L. Chylek [-] (66. B. Vejtruba [-] ) , L. Košč [-] , K. Bajda [-]

FK Slovan Záblatí
D. Hekele [-] - L. Pilch [-] , M. Šindler [-] , L. Hájek [-] , L. Walecki [-] , D. Socha [-] (85. T. Janoš [-] ) , P. Socha [-] , D. Bratovanov [-] , L. Pluta [-] , D. Kaspřák [-] , J. Skokan [-] (81. R. Goj [-] )

Počet diváků: 60. Rozhodčí: REVAJ Jakub - POSEL Kamil, RAJKOVIČ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů