0:2
(0:0)
52. A. Ondík (p.)
56. A. Ondík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 10:00

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj potvrdil v Lípě roli favorita


Branky


52. A. Ondík (p.) , 56. A. Ondík
0

Domácí Lípu čekají na jaro další záchranářské práce a proto je každý bodík pro ni důležitý. Tentokrát byl soupeřem tečovický Bivoj, který má ve svém kádru řadu zkušených fotbalistů. Domácí Lípa v prvním dějství překvapivě držela se svým soupeřem krok a diváci se nakonec branky nedočkali. Do druhé půle vstoupili lépe hostující hráči, kteří vstřelili nestárnoucím Ondíkem úvodní branku z pokutového kopu. Tentýž hráč se trefil podruhé po čtyřech minutách a dal výsledku konečnou podobu. Tečovice potvrdily roli favorita a tabulkou stoupají stále výše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Ve vyrovnaném prvním poločasu, kdy oba týmy spálily na každé straně dobré příležitosti ke skórování (za Tečovice Frkal a D.Dorazin). V první půli měli výhodu dosti silného větru tečovičtí fotbalisté, ale na nerovném terénu nedokázali hráči Bivoje kolikrát zkrotit míč a po dlouhé zimní pauze byla vidět i jejich nevyhranost. Domácímu týmu naopak nešla upřít snaha a dokázal několikrát patřičně provětrat obranu hostí. Oporami obou celků však byli oba brankáři - Vala i Jokl, kteří dokázali v prvním dějství uhájit čisté konto. Diváci v první půli na branku čekali marně, utkání sice nebylo nijak pohledné, ale o příležitosti na obou stranách nebyla nouze. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu, o všem podstatném se mělo rozhodnout až ve druhém poločase a šance obou týmů na bodový zisk tak byly i nadále otevřené. 

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

"Domácí druhou půlku začali po větru a dokázali si vytvářet brankové příležitosti hlavně po akcích Křižky a Svobody. Hosté se ale ujali vedení Ondíkem z pokutového kopu, ale kdyby se bodovalo po kanadsku, tak asistenci bych připsal golmanovi Joklovi, který těsně před tím vychytal "oči v oči" napřed Svobodu a pak zneškodnil ještě dorážku domácích a dokázal rozehrát tak, že z protiútoku hosté kopali penaltu za faul na Vopatřila. Nedlouho poté kopal Frkal roh a po biliáru v malém vápně domácích se trefil znovu Ondík skoro z brankové lajny. Domácí pak otevřeli obranu ve snaze zvrátit výsledek, ale hosté naopak nedokázali zúročit dobré příležitosti, když nejnadějněji vypadal oblouček Kysučana, který ale kromě Valy přehodil, i když jen těsně, i jeho branku. Tečovice si tak připsaly další tři body, v tabulce se posunuly na šesté místo a v dalším duelu přivítají na svém hřišti Březnici", hodnotí duel v Lípě sekretář tečovického Bivoje Vladimír Kundera.

 



Ohlasy k zápasu


Lípa
Tomáš Hlavinka, funkcionář: Po prvním poločase by zápasu slušela remíza. Bohužel opět rozhodla koncovka v druhé půlce hry. My jsme nedokazili využít 100% gólovku ani napodruhé a vlastně platilo otřepané "Nedáš, dostaneš" Místo toho, aby jsme vedli, bylo to 0:1. Za chvilku Tečovice využily roh a naším nedůrazem, navýšily na 0:2. My jsme se ještě snažili s výsledkem něco udělat. Bohužel se nám drama nepodařilo a soupeř bere všechny body. Musíme se zaměřit na koncovku, to nás trápí celou sezónu, jinak se v tabulce nepohneme.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Zápas moc fotbalové krásy nepřinesl, podepsal se na tom hlavně terén a vítr. Pro hosty se ale cení dobrý start do jarní části soutěže.



Sestavy


Lípa
M. Vala [-] - M. Svoboda [-] , J. Spáčil [-] (86. O. Němeček [-] ) , D. Víšek [-] , R. Václavík [-] , O. Krajča [-] (68. D. Greguš [-] ) , P. Křižka [-] , P. Kořének [-] , O. Šimurda [-] (68. L. Vítovský [-] ) , J. Šuba [-] , D. Špendlík [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - J. Plachý [-] , P. Sedláček [-] , D. Kysučan [-] , D. Chovanec [-] - A. Ondík [-] (75. J. Ševčík [-] ) , R. Závoda [-] , M. Dorazín [-] , J. Vopatřil [-] - D. Dorazín [-] , M. Frkal [-] (84. R. Pala [-] ) -

ŽK: 90. R. Václavík - 35. M. Dorazín , 60. M. Frkal .
Hráči zápasu: M. Vala - A. Ondík , D. Dorazín , Z. Jokl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DOLEŽAL Radim - RUMAN Josef, DOKOUPIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku