0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira Hulín po brance Csomora veze výhru z Louk


Branky


0

Louky přívítaly v sobotním odpoledni hulínskou Admiru. Domácí tým přivezl v jarní premiéře dvoubodový zisk z nedaleké Březnice, za to hosté první duel prohráli úvodní duel s lídrem tabulky z Veselé kontumačně. Utkání v Loukách však nemělo vyloženého favorita, i když Louky jsou v domácím prostředí silným protivníkem. Hulín má však zkušený tým, což potvrdil i na Zlínsku a odvezl si odsud všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté první půli vyhráli o jedinou branku

V prvním jarním domácím utkání jsme se střetli s hulínskou Admirou. Do ofenzívy jsme nemohli počítat s naším střelcem, Petrem Jančou, který onemocněl. Místo něj doplnil Malotu v útoku Podaný. Úvodní čtvrthodina nabídla spíše opatrný fotbal. Admira dobře bránila a hrálo se především uprostřed hřiště. To bohužel nebylo v ideálním stavu, a tak se ani jednomu z týmů nedařilo příliš kombinovat. Zhruba v polovině prvního poločasu se dostal do gólové šance Sadil, proti němu však výborně zasáhl gólman Admiry a podržel svůj tým. Ve 28. minutě přišla šance na druhé straně a bohužel byla gólová. Míč za obranu směřoval na útočníka Admiry, proti němu vyběhl Radek Janča, ale míč netrefil. Útočník hostujícího celku Imrich Csomor pak už neměl problém dopravit míč do odkryté brány. Smolný gól nás rozhodil, ale pořád zbývalo dost času na odpověď. Admira se zatáhla a poctivě bránila svůj těsný náskok. Pro nás bylo obtížné její obranu překonat a vypracovat si další šance.

Domácí branku nakonec nedali

Druhý poločas pokračoval podobně, jak skončil ten první. Hostující tým hrál v obraném bloku a nedával našim hráčům příliš prostoru. Když už se však podařilo Malotovi dostat míč do sítě, rozhodčí gól neuznal kvůli ofsajdu. Po hodině hry vystřídal Pavelku Jiří Kadlík. Střídali i hosté a právě jeden z jejich čerstvých hráčů pohotově zakončoval po autovém vhazování a trefil břevno Jančovy brány. S blížícím se koncem zápasu náš tlak přeci jen sílil. Na pravé straně se uvolnil Kadlík, ale jeho přihrávku směřující na Malotu zachytil obránce. Do útoku se vysunul i kapitán Radim Mikač a nebyl daleko od vyrovnání. S jeho zakončením si ovšem gólman Hulína poradil. Vyrovnávací gól nepadl ani po několika rohových kopech a Hulín si své těsné vítězství dokázal pohlídat.



Ohlasy k zápasu


SK Louky
web SK Louky: V ofenzívě nám chyběla větší údernost, ale šanci na nápravu budeme mít už v sobotu na hřišti v Sehradicích.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Utkání v Loukách se hrálo na trvdém a nerovném terénu, kombinace na obou stranách vázla. domácí měli v první půli dvě šance, ale skvěle zachránil Vajda. Ve 28. minutě vyslal dlouhý výkop branař Vajda až za obranu domácích, domácí branař s souboji s Csomorem míč minul a Csomor do prázdné brány nás poslal do vedení. 0:1. Poločas jsme tak vyhráli 0:1. I druhá půle byla z obou stran velice rozháraná, šancí moc nebylo. Domácí se snažili vyrovnat, měli dva náznaky šancí, ty jsme ale stačili zblokovat. Naši šanci měl naopak Mirek Nedbal, po dlouhém autu trefil břevno domácí brány. Do konce utkání se stav nezměnil a tak 3tři body jsme v nepříliš pohledném utkání brali my.



Sestavy


SK Louky
R. Janča [-] - T. Malota [-] , A. Podaný [-] , O. Sadil [-] , M. Bača [-] , T. Burša [-] , M. Pavelka [-] (63. J. Kadlík [-] ) , T. Caudr [-] , J. Kovařík [-] , R. Mikač [-] , O. Pisklák [-]

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - M. Zavadil [-] , J. Miklík [-] , J. Barták [-] , P. Nedbal [-] (80. V. Dobeš [-] ) , M. Jurášek [-] - J. Kubo [-] (20. J. Horáček [-] ) , Z. Prokop [-] , J. Šenkyřík [-] - I. Csomor [-] (90. E. Němec [-] ) , S. Štoll [-] (63. M. Nedbal [-] )

ŽK: 83. J. Kadlík - 21. M. Jurášek , 23. I. Csomor , 90. J. Barták .
Hráči zápasu: T. Caudr - I. Csomor , D. Vajda .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Svoboda Tomáš - KATRŇÁK Milan, CHROMÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku