3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov pod Hostýnem v závěru pokořil Příluky


Branky


77. J. Barot , 84. J. Krajcar , 90. R. Sadil
0

Do Slavkova pod Hostýnem zavítaly Příluky, které letošní sezona nezastihla v optimální formě. Navíc oba celky měly své úvodní jarní duely odloženy a tak se čekalo, v jakém rozpoložení se oba týmy představí. Domácí Slavkov pd Hostýnem ladil fazonu na hulínském zimním turnaji a v duelu s Příluky byl favoritem. Hosté však dlouho vzdorovali a padli až v poslední dvacetiminutove, kdy domácí vstřeli tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla


Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-sok-malenovice-zesmesnily-lipu-deseti-goly-20180404.html

 

 

 

 

Slavkov pod Hostýnem je nováčkem soutěže, ale v 1. B třídě se velmi rychle zabydlel a na podzim proháněl nejednoho z favoritů. Především úvod podzimní části zastihl mužstvo z pod Hostýna ve vynikající formě a nějaký čas okupovalo i přední příčky tabulky. V prvním jarním kole Slavkov pod Hostýnem, stejně jako jeho soupeř, měl volno a tak se hráči v klidu mohli připravit na začátek jara. Příluky jsou zatím jen stínem týmu, který v uplynulých letech bojoval ve vyšších patrech tabulky a po podzimu se překvapivě potácí na chvostu 1. B třídy. Ptoto se tak čekalo, jak se Příluky připravily na odvetnou část a s jakým kadrem se představí. Začátek zápasu ve Slavkově pod Hostýnem začali hosté velmi aktivně a dostali se do několika šancí. Ty však nezužitkovali a domácí trpělivě čekali na svoji příležitost. O všem podstatném se rozhodlo v poslední dvacetiminutovce, kdy se domácím podařilo vstřelit tři branky. Slavkov pod Hostýnem tak bere všechny body, Příluky i přes sypmatický výkon odjíždějí s prázdnou.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili tři branky

Ve druhé půli se hrálo dlouho bez branek, ale diváci i přesto viděli zajímavou podívanou. šance se rodily na obou stranách, ale oba brankáři byli velmi pozorní. Klíčový moment přišel v 77. minutě, kdy se trefil zkušený Barot, vzápětí Krajcar přidal druhou trefu a o opaření hosté se už na nějaký větší odpor nezmohli. V poslední minutě pečetil konečný výsledek domácí Sadil.

 

 

 

„Utkání hosté začali dobře, dostali se do mnoha šancí, nastřelili jsme tyč, dvakrát šel hráč Příluku na brankáře, nedali jsme bohužel z dorážky do prázdné brány. To se nám vymstilo v druhém poločase, kdy nás domácí dostali pod tlak a v 77. min dali zaslouženě vedoucí gól. Pak jsem otevřeli hru, hráli vabank a dostali ještě dva góly. Ač tomu skóre neodpovídá, zápas byl vyrovnaný. Bohužel neproměňujeme šance, nedáváme góly,“ hodnotí duel ve Slavkově pod Hostýnem předseda fotbalistů Příluk Petr Vaculík.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavkov pod Hostýnem
facebook Slavkova p/H: Pro náš tým to je dobrý jarní start a o další body se pokusíme v neděli ve Slavičíně.

FK Příluky
Petr Vaculík, funkcionář: Utkání jsme začali dobře, dostali jsme se do mnoha šancí, ale ty jsme neproměnili a hosté nás v závěru utkání potrestali.



Sestavy


TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - M. Urbánek [-] (87. D. Mrázek [-] ) , F. Kostov [-] , L. Urbánek [-] (46. P. Darebníček [-] ) , V. Vrubel [-] , Z. Sadil [-] (90. J. Čačala [-] ) , J. Barot [-] , R. Sadil [-] , P. Krajcar [-] , J. Pavlica [-] , J. Krajcar [-]

FK Příluky
D. Bakala [-] - J. Polanský [-] (89. J. Budín [-] ) , M. Prokop [-] , L. Adamík [-] (85. J. Janáč [-] ) , D. Dvořáček [-] , Z. Julina [-] , J. Kotík [-] , Z. Vlček [-] , R. Machalíček [-] , L. Janků [-] , P. Čelůstka [-]

Hráči zápasu: J. Barot , R. Sadil , J. Krajcar - P. Čelůstka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: POLAŠTÍK Josef - SCHÖNWALDER Erik, URBAN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku