3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lídr tabulky z Veselé zvládl se Sehradicemi roli favorita


Branky


0

V souboji Davida s Goliášem se na branku čekalo až do 38. minuty, kdy se trefil zkušený Dujka. Ve druhém dějství Šumšal navýšil stav utkání a domácí vedli už o dvě branky. Stejný hráč dvacet minut před koncem upravil výsledek na tříbrankový rozdíl a domácí tým nakonec dokráčel k pohodlné výhře. Sehradice ani ve svém druhém jarním vystoupení na body nedosáhly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli viděli diváci jednu branku

Domácí šli do zápasu po 14-denní herní pauze a navíc na přírodní trávě měli za sebou jen jeden trénink.  Psychické pohodě mužstvu domácích nepřidala ani skutečnost, že v utkání  byli jednoznačným favoritem a nic než vítězství se od nich nečekalo.  Zápas dle očekávání začal náporem Veselé, ale Sehradice podržel výborný Minařík v bráně. Hra se vyrovnala a Sehradice začaly nepříjemně kousat. Vysvobozením pro Veselou byla překrásná branka kapitána Tomáše Dujky z 38. minuty.  Napřáhl  z přímého kopu téměř ze  30 metrů a jeho levačka se nemýlila. Minařík se snažil, ale ke své levé tyči nedoskočil, i když míč letěl v pro brankaře ideální výšce cca  1,5 m.  Vedení  Veselé  zvýšilo sebevědomí jejich fotbalistů a po přestávce už se Sehradice nedostávaly příliš do hry. V jejich  úzkém kádru pět chybějících  hráčů bylo až příliš znát.

 

Veselá ve druhém dějství navýšila svůj náskok

Hra Veselé nebyla ideální, obsahovala  řadu nepřesností, ale i tak to dnes stačilo na přesvědčivé vítězství. Definitivní klid na domácí kopačky přinesly dvě branky Milana Šumšala. Zejména ta první z 52. minuty byla profesorská. Povodil si obranu i s brankařem malým vápnem zprava doleva a s jistotou zamířil k opuštěné bližší tyči. Prověrkou formy bude pro Veselou až třetí jarní zápas,  který odehraje v sobotu na Mladcové. Sehradice naopak porážka příliš trápit nemusí, jelikož žádný z konkurentu  v boji o záchranu nebodoval.  Důležitější  pro hosty  bude  příští kolo, kdy všechny čtyři celky ze dna  tabulky hrají doma a Sehradice mají nejpřijatelnějšího soupeře (Louky).  Příluky hostí silný Kostelec, Březnice rozstřílené Malenovice a Lípu čeká derby s Lužkovicemi.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Překvapila mne vzhledem k silnému a studenému větru na úvod sezóny solidní návštěva. Asi se projevilo i to, že v Sehradicích působí řada místních hráčů a trenér (z Neubuze a Slušovic). Kromě povinných tří bodů mne těší jednak to, že se o víkendu Veselé vyhnul větší déšť a že se tím mohlo utkání odehrát na dobře připraveném hřišti a to se zápasem nezničilo. A nejvíce mne těší, že po zranění poprvé od července je zpět mladý Daniel Šarman a že i v tomto půlroce máme dorostence, kteří budou mít na to, zapojit se do I.B třídy.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Skoro řtyřicet minut jsme drželi bezbrankový výsledek, pak se nádherně trefil Dujka a ve druhé půli domácí navýšili svůj náskok a berou tři body. Pokusíme se tak zabodovat v sobotním utkání s Loukami.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] , J. Žaludek [-] , D. Sokol [-] , M. Odstrčilík [-] , J. Červenka [-] , D. Dlabaja [-] , F. Žůrek [-] (77. S. Szivák [-] ) , M. Bodlák [-] (73. D. Šarman [-] ) , R. Manďák [-] (75. M. Dlabaja [-] ) , T. Dujka [-]

TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - J. Maňas [-] , D. Mikel [-] , M. Šenkeřík [-] (89. J. Machů [-] ) , K. Zavadil [-] , M. Macík [-] , J. Sedláček [-] (48. R. Čada [-] ) , V. Žáček [-] , J. Vaculka [-] , J. Žebráček [-] , J. Plášek [-]

ŽK: 35. D. Sokol - 27. M. Macík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RÝDEL Vladislav - SKALICKÝ Libor, GAJDOŠÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku