2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice berou s rezervou Slavičína bonusový bod navíc


Branky


0

Utkání se hrálo na přírodní trávě, což možná byla pro slavičínské mladíky nevýhoda, neboť celou zimní přípravu a i první jarní zápas absolvovali na umělé trávě. V prvním dějství diváci v Lužkovicích branku neviděli. Ve 45. minutě byli vyloučeni domácí Mičola a hostující Bartoš. Rezerva FC TVD šla záhy do vedení, domácí po hodině hry srovnali skóre. Na penalty se více dařilo domácím borcům, ty podržel brankář Jenček, Slavičané v nich úplně vyhořeli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství se diváci branky nedočkali

Utkání  mezi domácími Lužkovice a omlazenou slavičínskou rezervou začali lépe hosté, kteří svými průniky obranou a několika střeleckými pokusy prověřili pozornost brankáře Jenčeka. Hrálo se v rychlém tempu zásluhou obou celků. Domácí se postupně vymanili z defenzívy a ve 21. minutě mohli jít do vedení, ale Procházka z hranice malého vápna hlavičkou těsně minul bránu. V samotném závěru prvního poločasu došlo po faulu na brankáře Jenčeka k potyčce mezi domácím Mičolou a hostujícím Bartošem, za což byli oba aktéři vyloučeni. Oba celky tak dohrávaly utkání v deseti hráčích a na hřišti tak více místa, což mohlo vyhovovat běhavým slavičínským mladíkům. Diváci se tak v první půli v Lužkovicích branky nedočkali, i přes několik šancí na obou stranách.

 

Ve druhé půli padlo po jedné brance na každé straně

Ve druhé půli šli hosté již ve 48. minutě do vedení po centru a hlavičce Tomáše Kalíka. Domácí tato branka nabudila k větší aktivitě a v 59. minutě po centru z rohu vyrovnal dorostenec Paták svou první brankou za dospělé na 1:1. Nadále se hrál fotbal, který svou kvalitou zásluhou obou mužstev musel uspokojit stovku přítomných diváků. V 62. minutě mohli jít domácí do vedení, ale Procházkova střela balancovala na brankové čáře. Brankář Kuja se vypjal k mimořádnému zákroku a zabránil pohromě. V závěru zápasu pronikl obranou střídající dorostenec Bohm, byl faulován, ale píšťalka rozhodčího k nevoli přítomných divákům zůstala němá. Tak došlo na penalty, ve kterých byli úspěšnější domácí, kteří díky mimořádným zákrokům brankáře Jenčeka zvítězili 3:1. Lužkovice tak berou důležitý bonusový bod navíc, slavičínská rezerva ale byla velmi zdatným protivníkem.

 

Z webu FC TVD Slavičín:

 

Od počátku zápasu převzali iniciativu hosté a kombinační hrou předčili v prvních 20ti minutách soupeře, ale nevytvořili si žádné výrazné brankové příležitosti, naopak domácí po několika protiútocích mohli jít do vedení. Zápas se začínal čím dál více vyhrocovat a v poslední minutě první půle došlo ke střetu hostujícího Bartoše a domácího brankáře, po té vše přišel „vyřešit“ mstitel hostí Mičola, který srazil hostujícího Bartoše k zemi. K velkému překvapení byl k jednoznačně se provinivšímu Mičolovi vyloučen i Bartoš a hlavně naprosto nepochopitelně zůstal zcela nepotrestán brankář domácích Jenček.

Druhá půle byla velmi neurovnaná, domácí přitvrdili hru a hrála se spíše kopaná než fotbal. Hned ve 48. minutě hosté zaskočili domácí a pohotový Kalík vstřelil vedoucí branku. Hosté se pak méně koncentrovali a vytvářeli jednoduché chyby. Po rohu domácích se v 60. minutě prosadil hlavou domácí Paták a bylo vyrovnáno. Přes snahu na obou stranách se už na výsledku nic nezměnilo a tak došlo k penaltovému rozstřelu, kde naprosto propadli hosté a odváží si pouze bod.

 

Na penalty vyhráli domácí 3:1

 Na penalty se více dařilo domácím borcům, Slavičané v nich úplně vyhořeli.



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: V první půli se diváci branky nedočkali, hosté se ve druhém poločasu ujali rychle vedení. Naštěstí se po hodině hry trefil poprvé v životě za muže dorostenec Paták. V penaltách zazářil brankář Jenček a máme další bodík k dobru.

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Pro nás tradičně nepříjemný soupeř opět potvrdil pravidlo a přesto, že jsme měli převahu na hřišti a lépe kombinovali, tak si odvážíme pouze bod. Tentokrát jsem zklamán, jelikož soupeř byl pro nás naprosto hratelný a přes bodový zisk je to z mého pohledu pro nás ztráta. Kluci neodevzdali na hřišti to, co umí a co v nich je, kdy propadli s bojovným domácím týmem



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - M. Čala [-] , T. Mičola [-] , M. Paták [-] - J. Škrabal [-] , P. Čekal [-] , J. Ronza [-] , J. Gruber [-] - V. Křepelka [-] (70. M. Konečný [-] ) , Z. Polepil [-] (83. M. Böhm [-] ) , M. Procházka [-] -

FC TVD Slavičín B
M. Kuja [-] - L. Šebák [-] (84. M. Mikš [-] ) , M. Both [-] , D. Šťastný [-] (69. O. Miklas [-] ) , J. Fojtů [-] (74. K. Šmotek [-] ) , D. Zvoníček [-] , M. Švach [-] , A. Bartoš [-] , R. Bureš [-] (7. T. Kalík [-] ) , O. Šebák [-] , J. Vladár [-]

ŽK: 15. J. Ronza , 57. V. Křepelka , 76. J. Škrabal , 84. M. Procházka - 88. J. Vladár . ČK: 45. T. Mičola - 45. A. Bartoš .
Hráči zápasu: A. Jenček , J. Ronza - M. Kuja , R. Bureš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PROKŮPEK Kamil - BRŠLICA Pavel, MATUŠŮ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku