Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malenovice načepovaly v nedělním odpoledni Lípě desítku


Branky


0

Malenovice v úvodním duelu vyhořeli na půdě slavičínské rezervy a v souboji s Lípou si chtěli napravit reputaci. Hosté v prvním utkání prohráli s Tečovicemi a v Malenovicích neměli co ztratit. Domácí po pěti minutách už vedli o dvě branky a hosté byli zralí na ručník. Malenovice do poločasu přidaly další dva góly. Ve druhém dějstvé pokračoval brankostroj domácích naplno a ti zaznamenali dalších šest branek. Střelecky se dařilo Davidu Bartoňovi a Martinu Bartkovi, kteří zaznamenali celkem sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali v první půli vstřelit čtyři branky

"O víkendu naše kluky čeká první domácí představení v jarní části sezóny. Přivítají na svém hřišti celek Lípy. Lípa se nachází na předposledním místě tabulky, což značí boj o záchranu a tedy velkou motivaci pro zisk všech bodů na našem hřišti. My ale věříme, že náš tým nic nepřipustí a pojede nadále doma na vítězné vlně. Ta činí 7 zápasů = 7 výher za plný počet bodů", informuje v preview na víkendové utkání s Lípou facebook malenovického klubu. Začátek utkání s Lípou vyšel Malenovicím na jedničku a již v páté minutě vedly o dvě branky. Do poločasu se trefili hráči Malenovic ještě dvakrát a po první půli bylo de facto rozhodnuto o tříbodovém zisku domácího celku.

Brankostroj Malenovic neustal ani po přestávce

Ve druhém dějství opět dominovali na hřišti malenovičtí fotbalisté a Lípa nekladla žádný odpor. Domácí borci předváděli pohledné kombinace a do sítě golmana Lípy sypali jednu branku za druhou. Střelecky se dařilo především Davidu Bartoňovi a Martinu Bartkovi, kteří se podíleli celkem na sedmi brankách Malenovic. Hosté nakonec odjíždějí s potupnou desítkou a reputaci si tak mohou napravit v nedělním derby s Lužkovicemi.

 

 

Debaklem skončil duel v Malenovicích, kam přijela předposlední Lípa. Hosté inkasovali dvě rány hned v úvodních úpěti minutách a po slepených trefách Bartka už nevstaly. Naopak Malenovice na trávníku dál kralovaly. Do přestávky přidali zásluhou Bartoně další dva góly. Druhá půle už se proměnila v exhibici. Bartoň se trefil celkem pětkrát, Bartek po přestávce završil hattrick. Mezi střelce se zapsali také Mikeštík s Menšou. Hosty vysvobodil až závěrečný hvizd sudího Číže.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-sok-malenovice-zesmesnily-lipu-deseti-goly-20180404.html



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
facebook Malenovic: Vysoká výhra našeho týmu se začala rodit v hned úvodu, kdy jsme dali rychlé dvě branky. Potom jsme pokračovali v kanonádě a skore se zastavilo až na deseti brankách.

Lípa
Tomáš Hlavinka, funkcionář:



Sestavy


FC Malenovice
J. Mňaček [-] (67. J. Mikeštík [-] ) - J. Bartoň [-] , R. Střelec [-] , D. Paták [-] (54. M. Daněk [-] ) , Š. Válek [-] (46. P. Menša [-] ) , M. Struška [-] - J. Kostka [-] (67. L. Gábor [-] ) , M. Bartoň [-] , M. Bartek [-] - D. Bartoň [-] , L. Mikeštík [-] (61. D. Mikoška [-] )

Lípa
M. Vala [-] (46. J. Švejda [-] ) - M. Svoboda [-] , J. Spáčil [-] , D. Víšek [-] (46. D. Greguš [-] ) , R. Václavík [-] (56. R. Dobízl [-] ) , O. Krajča [-] (75. O. Němeček [-] ) , P. Kořének [-] , O. Šimurda [-] , J. Šuba [-] , D. Špendlík [-] , J. Horáček [-] (46. L. Vítovský [-] )

ŽK: 56. M. Struška - 14. D. Víšek . ČK: 59. J. Spáčil .
Hráči zápasu: M. Bartek , D. Bartoň - P. Kořének .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČÍŽ Roman - FRANTIŠÁK Václav, KOLÁŘ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku