2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec u Holešova udolal Mladcovou v penaltové loterii


Branky


0

V Kostelci u Holešova se představila v nedělním odpoledni Mladcová, která stále ještě patří mezi aspiranty postupu. Domácí celek v posledním kole vyhrál v Sehradicích i zásluhou hattricku Lukáše Kaďorka. Ten přišel v zimní pauze do Kostelce u Holešova z divizních Kozlovic. Nová akvizice se Hanákům vyplatila i v tomto duelu, neboť Kaďorek poslal Moravan po půlhodině hry do vedení. Komplikaci domácím však přineslo vyloučení Tomáše Marka v 52. minutě. Hosté dokázali přesilovku využít čtvrt hodiny před koncem. V penaltové loteri se štěstí usmálo na domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Kaďorek

 

Na těžkém terénu a za velkého větru se hrál vyrovnaný zápas, který skončil zaslouženou remízou. Před zápasem jsme měli problémy se sestavou, chybělo několik nemocných hráčů a tak nám museli vypomoci dorostenci. Terén nám komplikoval kombinaci, naopak domácí míče spíše nakopávali. Ve 30.min. trefil Luďa Lošťák z trestného kopu tyč a tak šli do vedení domácí.

"První půle nebyla z naší strany dobrá. Bohužel jsme hráli proti větru, hosté dobře napadali, kombinace po zemi se nám nedařila. Tak jsme museli více balonů nakopávat, což nedělalo hostům velké problémy. Paradoxně jsme ale poločas vyhráli. Druhý poločas se hlavní rozhodčí rozhodl hrát karetní mariáš a my jsme v 52. minutě museli do deseti. Zatáhli jsme se a hosté přesilovku dokázali využít a vyrovnat na 1:1. Zápas takto i skončil a o bodu navíc musel rozhodnout penaltový rozstřel. V tom jsme tentokrát byli úspěšnější my", hodnotí duel s Mladcovou kostelecký Tomáš Marek.

 

 

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

Ve druhé půli se neujala pěkná střela Petra Votavy z dalšího trestňáku a od 52.min. hráli domácí v deseti bez vykartovaného kapitána. Soupeř se stáhl na vlastní polovinu a my jsme dobývali jeho branku. Čtvrthodiny před koncem se nám podařilo vyrovnat, když se dorážkou do protisměru brankáře prosadil dorostenec Ondra Blažek. Zápas dospěl k penaltovému rozstřelu, ve kterém nejprve neuspěli bratři Lošťákové a domácí tak vedli 2:0 a 3:1, pak však dvakrát neproměnili také oni a vyrovnali jsme. Do šesté série se nikomu z našich hráčů nechtělo, nakonec si vzal míč Filip Hájek, nedal a domácí rozhodli o bonusovém bodu. Kostelec u Holešova tak bere dva body, Mladcová i přes sympatický výkon odjíždí jen s jedním bodíkem.

Na penalty vyhráli domácí

V penaltové loteri se štěstí usmálo na domácí tým. Ten vyhráli na penalty nakonec 4:3 a bere bonusový bod navíc.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Utkání se zkušeným soupeřem se pro nás nevyvíjelo příliš dobře, ale i v deseti jsme se dokázali semknout a vydolovat dva cenné body.

FK Mladcová
web Mladcové: Utkání s kvalitním soupeřem jsme mohli rozhodnout ve svůj prospěch, kdy jsme nedokázali plně zužitovat dlouhou přesilovku. V penaltové loterii se z bonusového bodu navíc mohli radovat domácí hráči.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
L. Kopřiva [-] - - M. Hradil [-] - L. Odložilík [-] (86. M. Žůrek [-] ) - M. Ragoš [-] , M. Třasoň [-] (54. L. Batoušek [-] ) , R. Přikryl [-] , M. Václavíček [-] (21. J. Hradil [-] ) , T. Marek [-] , L. Kaďorek [-] , S. Pelikán [-] , R. Šimčík [-]

FK Mladcová
P. Kupka [-] - J. Zapletal [-] (84. M. Hoza [-] ) , P. Venený [-] (55. O. Blažek [-] ) , L. Lošťák [-] , F. Hájek [-] , P. Votava [-] , A. Řiháček [-] , M. Blažek [-] , M. Dlabač [-] , D. Kahaja [-] , I. Lošťák [-]

ŽK: 42. T. Marek , 49. R. Šimčík , 66. L. Kaďorek - 29. I. Lošťák . ČK: 52. T. Marek .
Hráči zápasu: L. Kopřiva , L. Kaďorek - P. Kupka , M. Blažek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - VOŘÍŠEK Jaroslav, BATOUŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku