2:1p.
(1:1)
40. J. Ronza
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 10:00

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa v místním derby udolala Lužkovice až v penaltové loterii


Branky


14

Místní derby se hrálo v nedělním dopoledni v Lípě, kam přijeli či přišli fotbalisté z Lužkovic. Třikrát od roku 2016, kdy Lípa postoupila do I. B třídy, utkání skončilo smírně a hned dvakrát vyhrála po nerozhodném výsledku Lípa na penalty a historie se do puntíku opakovala znovu. Lípa šla brzy do vedení Víškem, ale za hosty Jakub Ronza srovnal brankou do šatny. Poté se už diváci gólu nedočkali. V penaltovém rozstřelu Lípa potvrdila svůj patent s Lužkovicemi na penalty a bere důležitý bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

"Dnes chtěli kluci napravit debakl z Malenovic. Bohužel už po několikáté v nedělním dopoledni foukal silný vítr a terén nebyl ideální, každopádně je pro oba celky stejný. Nám konečně vyšlo posunutí Dana Víška na hrot a ten se odměnil krásnou brankou v prvním poločase. Hosty jsme do větších šancí nepoušteli, ale dovolili jsme jim spoustu standartek. Trest přišel po jedné z nich, kdy skóroval Jagilní akub Ronza. Druhý poločas se odehrál bez větších změn na hřišti, hra byla neurovnaná a terén bránil lepší kombinaci. Ani jeden celek nechtěl udělat chybu a místo útočného fotbalu se na obě strany hrála defenzivní kopaná. V penaltové loterii jsme opět získali bod na víc díky skvělému Valovi", hodnotí duel funkcionář Lípy Tomáš Hlavinka.

 

Ve druhém dějství skončil výsledek smírně

"Domácí, kteří potřebují body k záchraně jako sůl, šli již v 19. minutě po střele Víška do vedení. Náš nejlepší hráč Lužkovic Jakub Ronza gólem do šatny vyrovnal na 1:1.  Zápasu vadil nerovný terén a silný vítr, který hodně ovlivnil kvalitu zápasu. Ve čtvrtém zápasu od roku 2016, kdy Lípa postoupila do I. B třídy, už třikrát vyhrála po nerozhodném výsledku na penalty. Po minulém kole kdy jsme na penalty porazili Slavičín B, našim střelcům nějak zvlhnul prach. Pochvala také patří našim dorostencům Bohmovi  v bráně a Patákovi v obraně, kteří odehráli vzápětí další zápas na domácím hřišti v Krajském přeboru dorostu proti Bojkovicím s výsledkem 4:0 a přitom se střelecky prosadil Martin Paták dvěma a Martin Bohm jednou brankou.

Na penalty vyhráli domácí fotbalisté

Na penalty vyhráli domácí fotbalisté a berou bod navíc.



Ohlasy k zápasu


Lípa
Tomáš Hlavinka, funkcionář: Terén nebyl ideální, my jsme se chtěli fanouškům revanšovat za debakl v Malenovicích a to se nám nakonec podařilo, kdy bereme dva body.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Hrbolatý terén a silný vítr ovlivnil úroveň tohoto duelu a derby už poněkolikáté dospělo do penalt. V něm je Lípa zatím stoprocentní a bere bonusový bod navíc, který je pro ni dost důležitý. Nám utkání nevyšlo střelecky.



Sestavy


Lípa
M. Vala [-] - P. Křižka [-] , R. Václavík [-] (61. R. Dobízl [-] ) , P. Kořének [-] , M. Svoboda [-] , O. Krajča [-] (84. R. Mikeska [-] ) , O. Šimurda [-] , J. Šuba [-] , D. Víšek [-] , D. Špendlík [-] , J. Horáček [-]

FK Lužkovice-Želechovice
M. Böhm [-] - M. Čala [-] , M. Paták [-] - J. Škrabal [-] , P. Čekal [-] , J. Ronza [-] , I. Světlík [-] - M. Konečný [-] (60. M. Šuba [-] ) , Z. Polepil [-] , V. Křepelka [-] (79. D. Hamšík [-] ) , M. Procházka [-]

Hráči zápasu: M. Vala , D. Víšek - J. Ronza , M. Böhm .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - MIČKAL Karel, DOBIÁŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jaroslav Vlček
Tip experta: remíza

Místní derby v Lípě skončí remízou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku