Zachraňující se Příluky v závěru udolaly Kostelec u Holešova


Branky


15

V Přílukách se v neděli představil Kostelec u Holešova, který přes zimu posílil svůj kádr a na jeho jarních výkonech to bylo znát. Domácí měli v prvním kole odložené utkání, v tom druhém, i přes sympatický výkon, padli u nováčka ze Slavkova pod Hostýnem. Příluky potřebují body k záchraně jako sůl a v duelu s Moravanem si hráči sáhli až na dno svých sil. Příluky v závěru rozhodli utkání brankou střídajícího Machálíčka, hostům se už vyrovnat nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Příluky začaly souboj s Kostelcem u Holešova defenzívně, hosté hned v 1. minutě měli šanci v podobě střely z úhlu na bránu. Poté se Příluky osmělily a začaly také útoky na bránu hostí, ale bez nějakého většího efektu. Šance Kotíka, Juliny zůstaly nevyužity. Celý první poločas se odehrával především ve středu hřiště, kdy obě strany bojovaly. Hosté si vypracovali několik šancí, ale ty vždy vychytal domácí brankář Bakala. Zvláště přímé kopy hostujícího Kaďorka byly velmi nebezpečné pro domácí bránu. Ve 45. minutě měli hosté velkou šanci v šestnáctce, kdy dva osamocení hráči za sebou stříleli na bránu domácích, ale Příluky tuto šanci přežily i díky skvělému brankáři Bakalovi, který držel domácí tým nad vodou. V první půli se tak diváci branky nedočkali, ale mohli sledovat poměrně zajímavý souboj.

 

Domácí Machalíček zápas nakonec rozhodl

Ve druhém poločase se hrálo v poměrně vysokém tempu a proto poslali domácí na hřiště čerstvé posily. Hned v úvodu měli domácí dvě 100%-tní šance, kdy ze dvou metrů napálili míč, ale jen do hostujícího brankáře. Jeden z rozhodujících momentů utkání byl v 65. min., kdy hostující Gerát zkratovitě udeřil po souboji domácího hráče do obličeje a dostal tak po zásluze červenou kartu. Hosté tak dohrávali oslabení. Domácí poslali do hry z lavičky další čerstvé hráče a nastalo obléhání hostující brány. Šancí na skórování měli domácí nespočet, hosté v té době již hráli jen na příležitostné brejky, které ale likvidovala obrana domácích a spolehlivý brankář Bakala. Když už se blížil konec, tak hrající trenér Julina vybojoval na polovině hostů míč, přihrál do brejku Machalíčkovi a ten nekompromisně prostřelil hostujícího gólmana – 1:0. Do konce zbývalo cca 7 min i s nastavením a hosté se snažili vyrovnat, posílali dopředu nákopy a hráli vabank. V závěru měli ještě dva rohové kopy, ale ty domácí úspěšně odvrátili a utkání tak skončilo vítězstvím domácích.

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Petr Vacula, funkcionář: Utkání bylo poměrně vyrovnané, v prvním poločase byly šance spíše sporadické. Hra se otevřela až ve druhé části i díky čerstvým posilám z lavičky a po vyloučení hostujícího hráče, kdy jsme měli více šancí. Nakonec se v závěru jedna šance ujala a jsme rádi za 3 důležité body.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Příluky jsou sice v tabulce na posledním místě, ale jejich hra tomu rozhodně neodpovídá. První poločas byl vyrovnaný, hrálo se spíše ve středu hřiště, šancí bylo minimum na obou stranách.Druhá půle byla zajímavější. My jsme opět dohrávali zápas bez vyloučeného hráče. Domácí přesilovku dokázali na konci zápasu využít a zvítězili naprosto zaslouženě. Asi jsme si mysleli, že Příluky v suchém tričku přejedeme. Podle toho náš výkon taky vypadal. S takovým výkonem nemůžeme uspět s žádným soupeřem.



Počet diváků: 115. Rozhodčí: FRANTIŠÁK Václav - SKOPAL Jiří, STŘELEC Radoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - FRANTIŠÁK Václav: 9 - Velmi slušný výkon, téměř bez chybky.
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 9
Hrací plocha: 9
Zázemí: 8
Výkon domácích - FK Příluky: 8
Výkon hostů - SK Moravan Kostelec u Holešova: 8
Hráč utkání - domácí: David Bakala - Vychytal naprosto spolehlivě a s jistotou všechny šance hostí.
Hráč utkání - hosté: Lukáš Kaďorek - Dělal domácím problémy, měl výborné přímé kopy
Hodnocení hráčů - domácí: David Bakala - 10, Patrik Čelůstka - 9, Tomáš Humpál - 9, Radek Machalíček - 9, Zbyněk Vlček - 8, Lukáš Janků - 8, Jakub Kotík - 8, Zdeněk Julina - 8, Dominik Dvořáček - 8, Lukáš Adamík - 8, Matěj Prokop - 7, Marek Šranko - 7, Jan Polanský - 8, Martin Zahradnický - 8, Jindřich Janáč - 7,

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Snad se expert plete ;)

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jaroslav Vlček
Tip experta: výhra domácích

Příluky potřebují body a Kostelec porazí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku