0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí tým tabulky z Veselé zvládl duel na horké mladcovské půdě


Branky


14

Šlágr kola se v hrál v sobotním odpoledni na Mladcové, kam zavítal lídr tabulky z Veselé. Zápas se hrál současně s duelem fotbalistů Zlína s ostravským Baníkem a fanoušci zlínského FASTAVU určitě měli dát přednost souboji na Mladcové. I když ani utkání na Mladcové příliš krásy nepobralo, ale bylo bojovné a diváci si mohli zakřičet gól na obou stranách alespoň v penaltovém rozstřelu. V něm se stal hrdinou hostující brankář Červenka, který domácím lapil první dvě penalty a Veselá si tak z horké půdy odváží dva cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

"Soupeř z Veselé vůbec nepřipomínal vedoucí celek tabulky a i v improvizované sestavě jsme jej v první půli jasně přehrávali a pustili jen dvakrát před naši branku. Do vážnější šance jsme se však ani my nedostali, navíc se v polovině poločasu zranil Petr Votava a díky přístupu hráčů našeho oddílu, kteří si léči své ego na úkor reprezentace klubu, jsme neměli nikoho na střídání, takže Petr musel dohrát celý zbytek zápasu. Ve 24. min. střílel těsně vedle Petr Polášek, ve 30.min. kličkovanou téhož hráče v pokutovém území zakončil střelou vysoko nad David Vaněk. Ve 37. min. jsme vybojovali míč a centr Petra Poláška odvracel před brankou hostí jejich kapitán Dujka", komentují mladcovští duel s Veselou na svém webu.

Ani ve druhém poločasu se diváci branky nedočkali

"Druhá půle již byla vyrovnanější, postupně nám ubývaly síly. V 62. min. střílel tvrdě hostující Dujka, střela skončila těsně nad břevnem. V 73. min. zahrával trestný kop David Vaněk a hlavičku Votavy kryl hostující gólman. A jak to tak občas bývá, v závěrečné desetiminutovce jsme pak mohli tento pro nás jasný zápas prohrát. V 80. min. neproměnil ani nadvakrát tutovku hostující Dlouhý, v 85. min. mířila střela Bodláka netěsně vedle. Zápas tak dospěl k penaltám, které jsou letos naši slabinou a neuspěli jsme ani na pátý pokus", dodávají k průběhu druhé půle funkcionáři Mladcové na svých oficiálních stránkách.

 

 

"Domácí měli v první půli dvě pološance. Hosté naopak mohli jít do vedení v 45. Minutě a jít do šaten za stavu 0:1, když měl tutovku Petr Dlouhý. V druhé půli oba týmy ohrožovaly brankaře soupeře jen ze standardních situací a to nikterak výrazně. Rozhodnutí měl na kopačce znovu Petr Dlouhý, kdyby lépe vyřešil svůj průnik před brankaře Kupku v 80.minutě. Branka ale za 90 minut nepadla a šlo se na penaltový rozstřel.  Tomu dominoval Petr Červenka, gólman Veselé, který první dva střelce Mladcové vychytal a získaný psychický bonus už Veselá nepustila a rozstřel dotáhla do vítězného konce. Stačilo jí k tomu jen základních pět sérií. Rozstřel vyhrála 4:3, když jednou zasáhl úspěšně i Petr Kupka v bráně Mladcové. Vítěznou penaltu Veselé kopal Milan Šumšal", hodnotí duel na Mladcové sekretář TJ Sokol Veselá Zdeněk Kučera.

 

Rozstřel vyhrála Veselá 4:3

Vítěznou penaltu Veselé kopal Milan Šumšal, hostující brankář Červenka chytil první dvě penalty.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
web Mladcové: Vedoucímu týmu tabulky jsme byli vyrovnaným soupeřem a i v improvizované sestavě jsme jej hodně potrápili. V penaltové loterii se nám nedaří už delší dobu a tak bod navíc putoval do Veselé.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Utkání bylo víc bojovné než fotbalové. Na nepřesnostech na obou stranách měl výrazný podíl zejména silně nerovný terén. Utkání proto také mělo minimum brankových příležitostí.



Sestavy


FK Mladcová
P. Kupka [-] - D. Vaněk [-] , D. Luňák [-] , F. Hájek [-] , M. Kraváček [-] , P. Polášek [-] , P. Votava [-] , A. Řiháček [-] , M. Blažek [-] , D. Kahaja [-] , I. Lošťák [-]

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Dlabaja [-] (46. J. Žaludek [-] ) , T. Divoký [-] , M. Šumšal [-] , P. Dlouhý [-] (82. S. Szivák [-] ) , M. Odstrčilík [-] , J. Červenka [-] , D. Dlabaja [-] , M. Bodlák [-] , R. Manďák [-] , T. Dujka [-]

ŽK: 78. I. Lošťák - 55. J. Červenka , 77. T. Dujka .
Hráči zápasu: P. Kupka , I. Lošťák - P. Červenka , M. Šumšal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - DOSPĚL Vladimír, MIČKAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jaroslav Vlček
Tip experta: výhra domácích

Mladcová si poradí s lídrem tabulky

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku