0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 15:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičínská rezerva si v sobotu v Lípě s chutí zastřílela


Branky


23. A. Bartoš , 54. R. Bureš , 59. L. Šebák , 75. A. Bartoš (p.)
13

Netradičně v sobotu, se hrálo na hřišti v Lípě utkání domácího celku se slavičínskou rezervou. Ta přijela v podstatě bez fluktuantů, ale i tak dokázala Lípu bez větších problémů přehrát. Domácí celek utrpěl v minulém kole krutou porážku ve Slavkově pod Hostýnem a chtěl rychle zapomenout na tento zápas. To se mu však vůbec nepodařilo, neboť slavičínští mladíci dirigováni zkušenými Burešem s Bothem, si odvážejí vysokou výhru a také čtyři pěkné branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

Utkání v Lípě mezi domícím celkem a slavičínskou rezervou začalo opatrně z obou stran a hrálo se ve středu pole. Postupně se začala projevovat kvalita hostí a domácí postupně přecházeli do defenzívy. Hostujícímu týmu se ale nedařilo v koncovce, kdy se nemohli dostat přes zhuštěnou obranu domácích, kteří ale rovněž několikrát zahrozili z rychlých protiútoků. Ve 23. minutě se ve středu pole uvolnil Švach a poslal přesný centr na nabíhajícího Bartoše, který se prosadil hlavou – 0:1. Domácí se nevzdali a stále hrozili nebezpečnými nákopy či protiútoky, ale tlak hostí narůstal až do konce první půle. Nic dramatického se do konce poločasu však již neudálo. Do kabin tak odcházeli spokojenější hráči Slavičína, ale i domáci si vypracovali několik dobrých příležitostí.

Hosté předvedli ve druhé půli ofenzívní smršť

Po změně stran vyrobila obrana hostí hned ve 46. minutě hrubou chybu, ale domácí nezachovali klid a velkou šanci nevyužili, a tak záhy přišel trest, když v 54. minutě po levé straně pronikl aktivní Kalík a „ posadil“ nádherný míč na hlavu kapitána Bureše, který nezaváhal a zvýšil na 0:2. Po této brance domácí složili zbraně a jen sporadicky zaútočili, naopak hosté byli stále aktivní a v 59. minutě se prosadil velmi dobře hrající dorostenec Lukáš Šebák, který definitivně zlomil odpor domácích a zvýšil přes vyběhnuvšího brankáře na 0:3. Stejný hráč pak byl po samostatné akci zastaven faulem v pokutovém území a penaltu v 75. minutě se štěstím proměnil Bartoš. Domácí se za tohoto stavu zatáhli a utkání se již jen dohrálo. Slavičané berou z duelu tři body a napravili si reputaci po minulém nevydařeném zápasu s Přílukami. Lípa zažívá černou sérii a čeká také na vstřelení branky, navíc hodně inkasuje a v tabulce se stále propadá.



Ohlasy k zápasu


Lípa
Tomáš Hlavinka, funkcionář: První poločas se nám dařilo držet se soupeřem krok. Kluci hráli to, co jsme si řekli v kabině. Bohužel druhou půlku se projevila zkušenost soupeře a my jsme se nedokázali koncentrovat vůbec na nic. Slavičín si zaslouženě odváží tři body.

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Do Lípy jsme jeli odčinit ostudnou domácí porážku z minulého kola a to se beze zbytku podařilo. Klukům děkuji za kvalitní a soustředěný výkon



Sestavy


Lípa
M. Vala [-] - P. Křižka [-] , M. Slovák [-] , P. Kořének [-] , J. Spáčil [-] (68. O. Němeček [-] ) , M. Svoboda [-] , J. Šuba [-] , R. Dobízl [-] , D. Víšek [-] , D. Špendlík [-] , J. Horáček [-]

FC TVD Slavičín B
M. Kuja [-] - M. Both [-] (72. F. Ondruš [-] ) , M. Švach [-] , A. Bartoš [-] , R. Bureš [-] , O. Šebák [-] , J. Vladár [-] , R. Überall [-] (59. Š. Havlín [-] ) , L. Šebák [-] , T. Kalík [-] , K. Šmotek [-] (67. J. Švadleňák [-] )

ŽK: 46. M. Slovák .
Hráči zápasu: J. Šuba - A. Bartoš , R. Bureš , L. Šebák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MĚŠŤÁNEK Bronislav - KATRŇÁK Milan, BÖHM Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: David Štěpán
Tip experta: výhra domácích

Lípa v domácím prostředí na Slavičín vyzraje

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku