2:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louky dokonale zaskočily domácí Kostelec u Holešova


Branky


14

Na perfektně připraveném hřišti v Kostelci u Holešova se představily Louky, které si chtěly udobřit své věrné fanoušky po minulé porážce od Mladcové a nakonec se jim to podařilo dokonale. Louky v první půli vstřelily hned tři branky, i když domácí tým šel brzo do vedení. Hanáci dokázali ve druhém dějství utkání ještě zdramatizovat, ale vyrovnat se jim už nepodařilo a přišli o všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky

"Už ve 2. minutě jsme po faulu jednoho z domácích hráčů dostali příležitost zahrávat pokutový kop, který s přehledem proměnil Pisklák a poslal nás do vedení. Následně se iniciativy ujali domácí, kteří nás přehrávali, měli několik nebezpečných rohů a standardních situací a nakonec se v 18. minutě dočkali vyrovnání zásluhou Kaďorka. Vyrovnaný stav vydržel pouhé dvě minuty. Poté se prosadil po rohovém kopu hlavou na zadní tyči Podaný a vrátil nás do vedení. Tlak Kostelce poté polevil a naši hráči se začali dostávat více do hry. Hezkou kombinaci s narážečkou předvedli Kovařík s Bačou, ale další gól z toho nebyl. Ve 37. minutě se však prosadil z protiútoku Petr Janča a zvýšil vedení na 3:1. Za tohoto stavu se šlo i do šaten na poločasovou přestávku", hodnotí první půli funkcionáři SK Louky.

Domácí ještě utkání patřičně zdramatizovali

"Dalo se očekávat, že domácí se budou snažit vstřelit co nejrychleji kontaktní gól a to se jim v 55. minutě podařilo, i když gólu nejspíše předcházel faul na Kovaříka. Kostelec se vrátil do zápasu a vrhl se do útoku. Nebezpeční byli především oba křídelní hráči domácích. Střelec prvního gólu Kostelce, Kaďorek, se dokázal dostat i do dalších příležitostí, ale buď ho skvěle vychytal Pavelka anebo minul bránu. Naši hru oživil střídající Jiří Kadlík, který krátce po svém příchodu na hřiště využil svoji rychlost, utekl obráncům Kostelce a předložil míč ke kopačkám Petra Janči, který mohl zápas rozhodnout. Jeho střelu však vyrazil brankář na rohový kop. V závěrečných minutách se hrál fotbal nahoru dolů a k vidění byly šance na obou stranách. Nás opět podržel Pavelka při šanci Kaďorka. Na druhé straně pak postupovali naši hráči v počtu tří proti dvěma, ale pojistku se jim přidat nepodařilo. To nás naštěstí nemuselo mrzet, protože jsme těsné vedení ubránili a z náročného zápasu získáváme všechny tři body", spokojeně zní z webu SK Louky.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Bohužel domácí ztráta bodů s Loukami je pro nás hodně velkou komplikací. Domácí zápasy musíme prostě zvládat. Bohužel dnes byli hosté hodně produktivní. Navíc jsme jim to usnadnili našimi chybami. První branka padla po mém zbytečném zaváhání v pokutovém území a vyústilo to v penaltu, kterou hosté proměnili a vedli. My jsme byli po celé utkání aktivnější, ale bohužel se nedařilo finální řešení. Do poločasu jsme sice vyrovnali šťastně tečovanou střelou, jenže pak nás hosté dvakrát potrestali za chyby. Nejprve z rohového kopu, kdy jsme nepohlídali hráče na zadní tyči a následně po naší neproměné šanci dostaneme z brejku branku na 1:3. V druhé půli se nám podařilo už jen snížit, ale to bylo vše.

SK Louky
web SK Louky: Na výborně připraveném pažitu v Kostelci u Holešova jsme se střetli s domácím Moravanem a potvrdili jsme, že na hřištích soupeřů se nám na jaře daří. V sobotu přivítáme na domácím hřišti lídra tabulky z Veselé.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
L. Kopřiva [-] - - M. Hradil [-] (62. L. Odložilík [-] ) - - M. Třasoň [-] , D. Marek [-] , M. Ragoš [-] (46. M. Darebník [-] ) , R. Šimčík [-] , T. Marek [-] (69. J. Hradil [-] ) , R. Zmeškal [-] , M. Václavíček [-] , L. Kaďorek [-] , S. Pelikán [-]

SK Louky
O. Pavelka [-] - P. Janča [-] , T. Malota [-] (86. P. Kuchárek [-] ) , A. Podaný [-] (81. R. Valerián [-] ) , M. Bača [-] , T. Burša [-] , M. Pavelka [-] (69. J. Kadlík [-] ) , T. Caudr [-] , J. Kovařík [-] , R. Mikač [-] , O. Pisklák [-]

Hráči zápasu: L. Kaďorek - P. Janča , O. Pisklák .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: KONEČNÝ Bronislav - KÝR František, BATOUŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Petr Koseček

Expert: David Štěpán
Tip experta: výhra domácích

Kostelec u Holešova si doma s Loukami poradí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku