Z. Polepil 83. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:30

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice udolaly v závěru brankou z penalty Sehradice


Branky


83. Z. Polepil (p.)
15

Do Lužkovic zavítaly Sehradice a jasným favoritem tohoto duelu byl domácí tým, který hraje v posledních zápasech ve velmi dobré formě. Domácím však v sestavě citelně chyběl tvůrce hry Ivoš Světlík, který si plnil trenérské povinnosti v Kroměříži. Hosté tak vycítili svoji šanci a do samého závěru drželi bezbrankový stav. V něm byla nařízena penalta, kterou proměnil Zdeněk Polepil a rozhodl tak o tříbodovém zisku pro domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Domácí začali utkání se zachraňujícími se Sehradicemi ve velkém stylu a již během první minuty se mohli dostat do vedení. Nejdříve Polepil ve vápně překopl bránu, z dalšího útoku střelce Lužkovic Procházku vychytal nejlepší hráč hostů Minařík. Totéž si zopakoval v 10. minutě proti Mičolovi. Další šance  Šuby v 18. minutě se rovněž minula účinkem. Potom se dostal do dvou šancí Polepil, ale opět čaroval brankář Minařík. Hosté se v této části většinou jen bránili, ale mohli jít paradoxně do vedení ve 38. minutě, když po jednom z průniků obranou Šenkeřík tváří v tvář proti Jenčekovi neuspěl. První půle se hrála za jasné převahy domácích, kdy hosty několikrát podržel skvělý Minařík v bráně. Do kabin se proto odcházelo za bezbrankového stavu.

 

O výsledku rozhodla penalta v 83. minutě

Po změně stran se hosté ze Sehradic přeci jen dostali více do hry a několikrát vyzkoušeli pozornost brankáře Jenčeka, který zvláště v 62. minutě zabránil jistému gólu. Domácí trenér Vybíral poslal v závěru utkání do hry mladé dorostence, kteří uvadající hru domácích náležitě oživili.  Když už se zdálo, že dojde na penalty,  tak se v 83. minutě univerzální hráč Bohm prokličkoval obranou, jeho centr si obránce hostů srazil rukou a pokutový kop proměnil  smolař utkání Polepil - 1:0 . V domácím celku při neúčasti režiséra hry Světlíka exceloval  Jakub Ronza, který stačil bránit a ještě přesnými pasy posílat do šancí své spoluhráče. Hosty od větší porážky zachránil brankář Minařík, domácí si z duelu odnášejí hubenou výhru, která je ale za tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Až historie ukáže, že náš fotbalový klub udělal správný krok když po 7 letech znovu přihlásil do soutěží dorostence. Dorost "A" postoupil až do krajského přeboru, dorost "B" hraje okresní přebor. Jsou to hráči domácí i z blízkého okolí, kteří se po dovršení 19 roků mohou vrátit rozehraní do mateřských oddílů. Je ku prospěchu věci, že mnozí dostávají šanci hrát buď I. B třídu, nebo vypomáhají našemu "B" mužstvu ve IV. třídě.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář:



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - J. Ronza [-] , M. Paták [-] , M. Šuba [-] (84. J. Kučera [-] ) , M. Čala [-] - P. Čekal [-] , Z. Polepil [-] (87. J. Novotný [-] ) , J. Škrabal [-] - M. Procházka [-] - M. Konečný [-] (46. M. Böhm [-] ) , T. Mičola [-]

TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - D. Mikel [-] , J. Srcháček [-] , M. Šenkeřík [-] (72. J. Šustek [-] ) , K. Zavadil [-] , T. Tomšů [-] , M. Macík [-] , J. Sedláček [-] , J. Vaculka [-] , J. Žebráček [-] , J. Plášek [-] (79. V. Žáček [-] )

Hráči zápasu: A. Jenček , J. Ronza - V. Minařík , D. Mikel .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VYCHODIL Michal - DOSPĚL Vladimír, UHLÁR Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Daniel Štastný
Tip experta: výhra domácích

Lužkovice hrají v dobré formě a Sehradice zdolají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku