D. Torma 55.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:30

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová v neděli loupila v Malenovicích


Branky


55. D. Torma - 38. J. Jaroš (p.) , 63. L. Bahulík , 68. I. Lošťák , 90. J. Jaroš
15

V nedělním odpoledni přijela na malenovický pažit Mladcová, které hraje v posledních zápasech v oslnivé formě a v minulém kole vyprášila Tečovice. Zato Malenovice se v jarních odvetách hodně trápí a v posledním utkání dokonce nestačily na zachraňující se Sehradice. Zlínské derby začali lépe hosté, které poslal zkušený Jirka Jaroš do vedení. Domácí ve druhém dějství srovnali krok, ale závěr patřil hostujícímu týmu, který přidal další tři branky a v tabulce se mohutně dotahuje na vedoucí Veselou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Jirka Jaroš

Malé zlínské derby bylo k vidění v Malenovicích, kam zavítala nedaleká Mladcová. Oba týmy pamatují i lepší časy, kdy hrávaly o třídu výše, ale i tak se zatím oba celky drží na špici soutěže. Mladcová na jaře předvádí výborné výkony a chtěla trápící se Malenovice zaskočit i na jejich hřišti, navíc Mladcovjané znali výsledek vedoucího týmu tabulky z Veselé v Loukách. Zápas za velkého vedra začal hodně nervózně a byl plný tvrdých soubojů. Ve 25.min. se dostal do šance hostujícící Luděk Lošťák, ale k balónu mu kousek chyběl a při kontaktu s gólmanem si otočil koleno a musel do nemocnice. Vystřídal jej nestárnoucí Jirka Jaroš, který ve 35.min. z penalty po faulu na Ivoše Lošťáka otevřel skóre. Do kabin tak odcházela Mladcová s jednobrankovým náskokem, po trefě exligisty Jirky Jaroše.

Mladcová předvedla ve druhé půli brankovou smršť

Pět minut po přestávce se dostal po přihrávce Jirky Jaroše sám před brankáře Laďa Bahulík, ale nastřelil jen gólmana a při dorážce trefil tyč. V 55.min. sice domácí po rohovém kopu vyrovnali, ale v 63.min. se prosadil Laďa Bahulík a hosté opět vedli. V 68.min. po spolupráci s Adamem Řiháčkem nacentroval Filip Hájek na velký čtverec a Ivoš Lošťák zvýšil na 3:1. Malenovičtí naráželi na  dobrou obranu Mladcové a její hráči se navíc dostali do několika brejků, ale ani Laďa Bahulík ani Filip Hájek neměli dostatek sil na přesné zakončení. V samotném závěru se dostal ve středovém kruhu k míči Jirka Jaroš, dalekonosným lobem překonal malenovického gólmana a uzavřel tak skóre utkání. MLadcová prokázala výbornou střeleckou formu a po Tečovicích rozstřílela i Malenovice a v tabulce se dotahuje na vedoucí Veselou.



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
Facebook Malenovic:

FK Mladcová
Web Mladcové: Ve šlágru kola jsme brali tři body, body z Malenovic se nevozí snadno, ale my jsme utkání zvládli a odjíždíme spokojeni.



Sestavy


FC Malenovice
J. Mňaček [-] - D. Paták [-] (81. D. Kletečka [-] ) , M. Bartoň [-] (74. L. Gábor [-] ) , R. Střelec [-] , M. Daněk [-] - D. Torma [-] , A. Šenkeřík [-] (55. D. Mikoška [-] ) , M. Bartek [-] - D. Bartoň [-] , L. Mikeštík [-] (55. P. Menša [-] ) , P. Vichorec [-]

FK Mladcová
P. Kupka [-] - P. Votava [-] (90. L. Struška [-] ) , F. Hájek [-] , D. Kahaja [-] , L. Lošťák [-] (30. J. Jaroš [-] ) , A. Řiháček [-] , M. Dlabač [-] , L. Bahulík [-] , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , I. Lošťák [-]

ŽK: 16. P. Vichorec , 50. D. Torma , 60. M. Bartek , 75. J. Mňaček , 86. R. Střelec - 6. A. Řiháček , 75. J. Jaroš , 84. M. Dlabač .
Hráči zápasu: D. Torma - J. Jaroš , L. Bahulík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FRANTIŠÁK Václav - KÝR František, DOBIÁŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Daniel Štastný
Tip experta: výhra hostů

Mladcová stále stíhá Veselou a vyhraje i v Malenovicích

Tip: remíza

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku