2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příluky v domácím prostředí udolaly v derby Louky


Branky


25. J. Kotík , 35. J. Kotík - 28. P. Janča
14

Malé zlínské derby bylo na programu v nedělním odpoledni v Přílukách, kam přijel nováček z Louk. Domácí stále nemají jistotu záchrany a tak potřebují sbírat body. Hosté v minulém kole doma rozcupovali vedoucí Veselou a věřili si i na Příluky. Vše podstatné se odehrálo v prvním dějství, kdy padly všechny tři branky. Hrdinou byl domácí Kotík, který domácícím zajistil obě branky, za hosty se trefil ex-zlínský Petr Janča. Ve druhé půli už branka nepadla a tak si Příluky připsaly cenné tři body a drží i nadále svoji skvělou bodovou sérii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly tři branky

Utkání mezi domácím Přílukem a hostujícími Loukami mělo nádech derby, neboť hodně hráčů se vzájemně zná a jak někteří s oblibou říkají, dá se k soupeři dojet trolejbusem. První minuty byly v rámci vzájemného oťukávání a různých pološancí na obou stranách. Na první gól se čekalo do půlky poloviny poločasu, kdy v 25. minutě po levé straně utekl obraně hostí domácí Kotík a překonal pěknou střelou brankáře hostí Pavelku - 1:0. Hosté se nezalekli a za pouhé tři minuty vyrovnali na 1:1 po střele hostujícího Janči. Aby to nebylo málo, tak za pár minut, konkrétně v 35. minutě opět skóroval po pěkné akci Kotík na 2:1. Konec poločasu ukončil tuto 10-ti minutovou přestřelku. Do kabin tak odcházeli spokojenější svěřenci trenéra Zdenka Juliny.

Ve druhé půli se diváci branky už nedočkali

Utkání však nebylo ještě zdaleko rozhodnuto, neboť Louky disponují velmi kvalitními útočníky, kteří dokáží hodně pozlobit obrany soupeřů. Příluky však měly jednobrankový náskok a do útočení se příliš nepouštěly a držely hosty na dostřel. Ve druhém poločasu se tak hosté snažili o srovnání, ale nabízené šance nevyužili. Taktéž domácí promarnili několik šancí a tak nakonec zůstalo skóre z prvního poločasu 2:1. Domácí tak oplatili hostům z Louk porážku z podzimu na jejich hřišti a připsali si tak důležité tři body ve hře o záchranu. Je to také šestý zápas po sobě, kdy Příluky bodovaly a jejich výkony mají stoupající tendenci. Série Příluk je úctyhodná a mužstvo pomohlo i posílení o kvalitní hráče.

 

Z webu SK Louky:

 

 

Zatímco výkon proti Veselé byl téměř bezchybný a zaslouženě jsme zvítězili, na hřišti Příluku už to tak slavné nebylo a domácímu celku, který se na jaře pyšní dobrou formou, jsme podlehli rozdílem jednoho gólu.

Domácím se vydařil začátek zápasu a dostávali nás pod tlak. Velmi nebezpeční byli oba útočníci Příluku a nebýt výborných zákroků Pavelky v bráně, tak jsme mohli už v úvodu prohrávat minimálně o dvě branky. Ve 25. minutě se Příluky zásluhou Kotíka ujaly vedení. Útočník domácích dostal přihrávku do běhu, unikl dvěma našim obráncům, kteří se nestihli zajistit a překonal Pavelku. Na gól jsme odpověděli po třech minutách. Pavelkův nákop prodloužil Malota hlavou na rozběhnutého Janču, kterého domácí obrana nestihla zachytit a on tak mohl srovnat stav na 1:1. Bohužel ve 35. minutě se podruhé prosadil Kotík po další chybě obrany a vrátil domácím vedení.

Ve druhém poločase hráli domácí více zezadu a opticky to vypadalo, že začínáme mít převahu. Příluky se spoléhaly na rychlé protiútoky, ze kterých několikrát nebezpečně zahrozily. Na naší straně začínalo přibývat rohových kopů a po jednom z nich měl vyrovnání na kopačce Janča. Ten zakončoval z dorážky pod břevno, ale do dráhy letu míče vložil hlavu obětavý hráč Příluk a udržel vedení pro svůj tým. Naše další slibně se rozvíjející protiútoky zastavil praporek asistenta rozhodčího, přičemž oba jeho verdikty byly přinejmenším sporné. Bohužel i takový je fotbal a musíme si přiznat, že mnoho jsme toho směrem dopředu nevymysleli a domácí po potrestání našich chyb urvali všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: Výhra v derby je cenná a navíc se nám podařilo udržet naši sérii utkání bez porážky a v tabulce se pomaličku posunujeme nahoru. Dík patří všem hráčům za příkladnou bojovnost.

SK Louky
Web SK Louky: První půli vyhráli domácí o branku a to nakonec rozhodlo, nám se vyrovnat už nepodařilo...



Sestavy


FK Příluky
D. Bakala [-] - M. Dujsík [-] (67. M. Zahradnický [-] ) , J. Budín [-] (59. D. Frolek [-] ) , L. Adamík [-] (90. J. Janáč [-] ) , D. Dvořáček [-] , Z. Julina [-] , J. Kotík [-] (84. J. Seifert [-] ) , Z. Vlček [-] , R. Machalíček [-] , T. Humpál [-] (81. M. Šranko [-] ) , P. Čelůstka [-]

SK Louky
O. Pavelka [-] - P. Janča [-] , T. Malota [-] , A. Podaný [-] (67. J. Kadlík [-] ) , M. Bača [-] , T. Burša [-] (74. R. Valerián [-] ) , M. Pavelka [-] , T. Caudr [-] , J. Kovařík [-] , R. Mikač [-] , O. Pisklák [-]

ŽK: 65. J. Kotík , 90. D. Dvořáček - 72. T. Malota , 88. J. Kadlík .
Hráči zápasu: D. Bakala , J. Kotík - P. Janča .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MITÁČEK Václav - KATRŇÁK Milan, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jiří Marek
Tip experta: remíza

Zlínské derby skončí remízou, na penalty vyhrají Příluky

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku