1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Exligový kanonýr Jiří Jaroš zajistil Mladcové výhru ve Slavkově pod Hostýnem


Branky


14

Šlágr kola se hrál před početnou diváckou kulisou ve Slavkově pod Hostýnem, kam zavítal druhý tým tabulky z Mladcové. Domácí nováček se v první půli ujal vedení zasluhou Pavlici. Hosté však nesložili zbraně a hned po příchodu ze šaten srovnali Bahulíkem. Ve druhém dějství se oba celky snažily získat vedení na svoji stranu, což se podařilo až v samotném závěru střídajícímu žolíkovi Jirkovi Jarošovi, který po dvou minutách pobytu na hřišti vsítil vítěznou branku a zajistil Mladcové cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

Ostře sledovaný duel především z pohledu vedoucího týmu tabulky z Veselé, který čekal na zaváhání mladcovských fotbalistů na horké půdě ve Slavkopvě pod Hostýnem. Nováček soutěže doma body nerozdává jen tak lehce, o čemž se mohli přesvědčit i Mladcovjané. Domácí vedli po poločasu o jednu branku, kdy se prosadil Pavlica, ale utkání bylo stále otevřené. "Zápas se hrál na tvrdém terénu a domácí první poločas využívali podporu větru a hrozili dlouhými nákopy.Ve 25.min. vstřelili domácí gól, ale domácí asistent naštěstí odmával offside. Chvíli poté musel pro zranění střídat Petr Votava, a ve 30.min. po trestném kopu neudržel Petr Kupka míč a soupeř vstřelil první branku. Do kabin jsme tak odcházeli s jednobrankovým mankem,", hodnotí zápas fotbaloví činovníci z Mladcové.

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

Do druhé půle vstoupili lépe hostující hráči, kterým nejspíše pomohl pohovor trenéra Lošťáka o poločasu. " ašim hráčům vyšel vstup do druhého poločasu, ve 47.min. se uvolnil David Vaněk, předložil mič do šance Laďovi Bahulíkovi, který vyrovnal. V 75.min. se znovu uvolnil David Vaněk, ale brakáře neprostřelil a odražený míč v jasné šanci poslal Laďa Bahulík nad branku. V závěru se námvydařílo střídání Davida Vaňka za Jirku Jaroše, který po dvou minutách na hřišti vstřelil rozhodující branku, když si chytře zaběhl na dlouhý míč za domácí obranu a přehodil vyběhnuvšího brankáře.Bohužel si natáhl sval a vzápětí musel i on vystřídat.Slavkovští ve druhém poločase neztratili bojovnost , ale naši hráči je do šancí nepustili a tak hrozili jen ze standartních situací.Díky aktivitě ve druhém poločase jsme zaslouženě vybojovali tři body", zní spokojeně z tábora mladcovských fotbalistů.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavkov pod Hostýnem
facebook Slavkova p/H:

FK Mladcová
web Mladcové: Velmi těžké utkání na tvrdém povrchu jsme rozhodli až v samotném závěru a z horké půdy si odvážíme cenné tři body a v tabulce jsme se dotáhli na Veselou. O víkendu nás ale čeká těžký duel s třetím týmem tabulky - rezervou FC TVD Slavičín.



Sestavy


TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - Z. Sadil [-] (87. D. Mrázek [-] ) , J. Krajcar [-] (78. M. Urbánek [-] ) , V. Vrubel [-] , J. Barot [-] , P. Šimčík [-] , R. Sadil [-] , M. Kužel [-] , P. Krajcar [-] , J. Pavlica [-] , R. Pálka [-] (87. P. Darebníček [-] )

FK Mladcová
P. Kupka [-] - D. Vaněk [-] (83. J. Jaroš [-] ) , D. Kahaja [-] , P. Votava [-] (27. L. Bahulík [-] ) , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , P. Venený [-] (80. J. Zapletal [-] ) , A. Řiháček [-] , F. Hájek [-] , I. Lošťák [-] , M. Dlabač [-]

ŽK: 34. J. Pavlica , 52. R. Pálka , 90. J. Barot - 32. D. Vaněk , 34. M. Dlabač , 50. A. Řiháček , 88. D. Kahaja .
Hráči zápasu: V. Vrubel , J. Pavlica - I. Lošťák , P. Kupka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Katrňák Milan - ZICHÁČEK Martin, URBAN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jan Václavík
Tip experta: výhra domácích

Nováček ze Slavkova doma zaskočí Mladcovou

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku