Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola Mladcová rozstřílela slavičínskou rezervu


Branky


15

Magnet kola se hrál v sobotu na hřišti v Mladcové, kam přijela slavičínská rezerva, kterou posílili jen brankář Vypušťák, Salajka a Šťastný. Domácí tým tak byl v tomto duelu favoritem a v případě zaváhání Veselé s Lužkovicemi tak mohl poskočit na první příčku. Mladcová po půlhodině vedla o dvě branky, navíc byl hostím vyloučen mladík Salajka. Ve druhém dějství domácí navýšili svůj náskok a zdecimovaní hosté v závěru poslali do hry i trenéra Jiřího Váňu. Mladcová utkání ovládla a v tabulce jde do vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

"V naší základní sestavě nastoupili Honza Chludil s Matějem Vyvlečkou a oba svým výkonem dokázali, že na to mají a gólově utkání rozhodli. V samotném zápase jsme byli od úvodního hvizdu lepší. Hned v 6.min. se dostal před gólmana Laďa Bahulík, ten jeho pokus stihl tečovat a míč snášející se do branky odkopl hostující hráč. Ve 12.min. střílel z jen slabě z nebezpečného prostoru Petr Votava a v 19.min. zakončil své sólo Ivoš Lošťák střelou také jen do prostoru, kde stál hostující gólman. Ve 24.min. jsme se ujali vedení, výkop Petra Kupky hlavou prodloužili hosté přímo do běhu Honzy Chludila a ten svou šanci (pro znalé diváky trochu překvapivě) proměnil. Jen o dvě minuty později byl při napadání důsledný Laďa Bahulík, obránce vyrobil hrubici a Matěj Vyvlečka zblízka zvýšil. Ještě ve 32.min. hlavičkoval po trestném kopu Petra Votavy Michal Dlabač jen těsně vedle, pak ale tempo trochu opadlo. Ve 42.min. obdržel za hrubost červenou kartu hostující hráč Martin Salajka, to ještě více zkomplikovalo hostující výkon a také ve druhém poločase se tak do šanci dostávali jen naši hráči", hodnotí první dějství funkcionáři Mladcové.

Mladcová přidala ve druhé půli další branky

"Do druhé půle tak hosté nastoupili oslabeni o jednoho muže v poli.  Hned ve 47.min. střílel zleva Petr Votava a k dorážce se neprobil Laďa Bahulík, pak Petr Votava přehazoval gólmana, ale míč skončil vedle. V 69.min. přihrával Laďa Bahulík Michalovi Dlabačovi, ten ale bohužel míč netrefil. Po chvilce však naše mužstvo předvedlo parádní kombinaci na jejímž konci byl osamocený Matěj Vyvlečka a vedli jsme 3:0. Po dalších pěti minutách střílel zpoza velkého vápna Honza Chludil, tečovaný míč se snesl přímo k Danu Kahajovi a ten propálil hostujícho brankáře počtvrté. Pak ještě dlouhý míč od Ivoše Lošťáka dostal Laďa Bahulík, ale tentokrát jeho pokus gólman vyrazil. V závěru se pak dostal na hřiště i Denis Čechmánek a těsně před koncem skončila jediná nebezpečná střela hostí jen těsně vedle. Mladcová tak bere zaslouženě tři body a v tabulce se při zaváhání Veselé posunula na vedoucí příčku", zní spokojeně z tábora Mladcové.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
web Mladcové: Sestavy obou mužstev jasně prezentovaly hlavní problém současného výkonnostního fotbalu, hosté přijeli v hodně oslabené sestavě, my jsme měli na lavičce jen rezervního gólmana. Ještěže utkání osvěžil svaz v podobě nominace hlavního rozhodčího – na Karolínu Jílkovou byl nejen příjemný pohled, ale (což je samozřejmě to hlavní) již od začátku zaujala svým přesvědčivým výkonem.

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: V sestavě jsme museli před utkáním improvizovat a na souhře týmu to bylo znát. Po vyloučení Salajky jsme na zdramatizování utkání už neměli síly a domácí vyhráli nakonec zcela zaslouženě.



Sestavy


FK Mladcová
P. Kupka [-] - M. Vyvlečka [-] , P. Votava [-] , J. Chludil [-] (83. D. Čechmánek [-] ) , L. Bahulík [-] , D. Kahaja [-] , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , A. Řiháček [-] , I. Lošťák [-] , M. Dlabač [-]

FC TVD Slavičín B
S. Vypušťák [-] - D. Šťastný [-] , Š. Havlín [-] (61. J. Pekárek [-] ) , J. Vladár [-] , F. Ondruš [-] , L. Šebák [-] , M. Both [-] , T. Kalík [-] , M. Salajka [-] , M. Švach [-] (82. i. Váňa, [-] ) , A. Bartoš [-]

ŽK: 43. D. Kahaja , 43. A. Řiháček , 57. M. Vyvlečka - 31. M. Both , 40. J. Vladár , 61. M. Švach . ČK: 42. M. Salajka .
Hráči zápasu: M. Vyvlečka , A. Řiháček - L. Šebák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Jílková Karolína - ŠEBESTA Milan, SUCHARSKI Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Antoš
Tip experta: výhra domácích

Mladcová je v laufu a se Slavičínem vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku