Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec u Holešova v divoké přestřelce přestřílel nováčka ze Slavkova pod Hostýnem


15

Kroměřížské derby bylo na programu v nedělním odpoledni na vyborně připraveném hřišti v Kostelci u Holešova. Jak se říká, derby nemá favorita a bylo tomu i tentokrát. Diváci viděli brankové hody a osm hezkých gĺů a také výhru domácího Moravanu. Ten měl raketový start do utkání a už po dvaceti minutách vedl o tři branky. Hosté ze Slavkova pod Hostýnem do půle ještě korigovali výsledek. Také ve druhém dějství se s brankami rozthl pytel a domácí Kaďorek se nakonec blýskl hattrickem a měl lví podíl na výhře domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít brzy do vedení

Zápas s nováčkem ze Slavkova pod Hostýnem se odehrál na pěkně připraveném terénu v Kostelci u Holešova, za hezkého počasí a za výborné divácké kulisy, ke které přispěli i hostující diváci ze Slavkova pod Hostýnem, kterých přijelo opravdu hodně a hostím vydatně fandili v průběhu celého zápasu. Zápas probíhal také v hodně emočním duchu, padlo hned několik žlutých karet. Domácím se podařil hlavně úvod utkání. Již v 18.minutě totiž vedli 3:0 a dá se říct, že do čeho kopli, to skončilo v bráně. Už v páte minutě se trefil Kaďorek a stejný hráč o dvě minuty později připojil druhou trefu. Když v 18. minutě vsítil domácí Václavíček, byli hosté z pod Hostýna zralí na ručník. Utkání však nezabalili a stále se snažili ohrozit branku domácího týmu. Hostům se ovšem těsně před poločasem podařilo snížit na 3:1 a utkání ještě zdramatizovali. 

 

Ve druhé půli se ke slovu dostali hosté, domácí dokázali odpovědět

Ve druhé půli se čekalo, zda se hostím podaří s výsledkem ještě něco udělat. Domácí ale obdržená branka do kabin nijak nerozhodila a záhy po příchodu ze šaten je poslal Darebník do dvoubrankového vedení. To už vedli domácí znovu o tři branky. Fanoušci Slavkova pod Hostýnem však svůj tým stále povzbuzovali a hosté se jim odměnili druhou trefou v síti domácích z kopačky Kostova. Slovo si však znovu vzal hráč ligového Olomoucka v malé kopané Lukáš Kaďorek, který o tři minuty později zajistil domácím znovu tříbrankové vedení. Hosté se ale stále nevzdávali a v závěru Vrubelem dali výsledku konečnou podobu. Diváci viděli hodně zajímavé utkání, plné branek a fotbalových emocí.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Zápas se musel divákům líbit, padlo v něm osm branek a také množství karet, nám se nakonec podařilo zápas dovézt do vítězného konce...

TJ Slavkov pod Hostýnem
Facebook Slavkova:



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
L. Kopřiva [-] - M. Hradil [-] - - R. Šimčík [-] , M. Václavíček [-] (75. L. Odložilík [-] ) , M. Darebník [-] , R. Přikryl [-] , R. Zmeškal [-] , T. Marek [-] , D. Marek [-] (81. M. Ragoš [-] ) , S. Pelikán [-] (62. J. Hradil [-] ) , L. Kaďorek [-]

TJ Slavkov pod Hostýnem
J. Čačala [-] - P. Darebníček [-] , F. Kostov [-] , Z. Sadil [-] , V. Vrubel [-] , R. Sadil [-] , P. Šimčík [-] , J. Barot [-] , M. Kužel [-] (35. D. Mrázek [-] ) , J. Pavlica [-] , R. Pálka [-]

Hráči zápasu: M. Darebník , L. Kaďorek - V. Vrubel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÝR František - POLÁŠEK Tomáš, HLOBIL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu:
Rozhodčí - KÝR František: 1 - rozhodčí Kýr utkání absolutně nezvládl. dával nesmyslné žluté karty. a maximálně kam v botaskách doběhl byl kruh na půlící čáře. a rozhodci ktery na fanoušky ukazuje zvednutý prostředníček nedává nejlepsi priklad.
Výkon domácích - :
Výkon hostů - :

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Antoš
Tip experta: výhra domácích

Kroměřížské derby skončí výhrou domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku