5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj na svém hřišti vyprášil Lužkovice


Branky


4. M. Frkal , 17. M. Frkal , 23. Z. Šnajdr , 49. A. Ondík , 65. M. Frkal
13

V Tečovicích se v sobotu představily Lužkovice, které se v posledním zápasech prezentují velmi dobrou formou a totéž lze říci i o domácím celku. Hosté přijeli i s koučem třetiligové Kroměříže Ivošem Světlíkem, jehož tým si souboj s Otrokovicemi předehrál už v pátek. Domácím na jedničku vyšel vstup do utkání a po sedmnácti minutách už vedli po brankách Frkala o dvě branky. Do půle přidal Bivoj třetí trefu. Ve druhém dějství se hned po příchodu ze šaten radoval ze své branky zkušený Ondík a v závěru Frkal zkompletoval hattrick. Tečovice překvapivě nasázely Lužkovicím pět branek a potvrdily skvělou jarní formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do tříbrankového vedení

V zápase mezi Tečovicemi a hostujícími Lužkovicemi se očekával poměrně vyrovnaný duel, ale opak však byl pravdou a hosté s omlazeným káderem tahali za kratší konec. Domácí po celý zápas dominovali. Vedení se ujali už ve čtvrté minutě kdy hosté ztratili míč na své půlce a pohotový Frkal využil postavení brankáře na penaltě a utěšenou střelou z třiceti metrů ho překonal. Do třiadvácáté minuty přidali domácí další pěkné branky po rychlých křídelních akcích a prudkých centrech do vápna. Hosté v závěru poločasu dvakrát zahrozili. Poprvé domácí zachránilo břevno, podruhé brankář Jokl. Poločasová výhra domácího Bivoje však byla naprosto zasloužená, hosté byli všude o krok pozadu a rychlé branky určily ráz celého zápasu. Rozdílovým hráčem byl Martin Frkal, který znamenal pro branku hostí stálé nebezpečí.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili další branky

V úvodu druhé půle zvýšil Ondík po nezištné přihrávce Vopatřila. Pro Aleše Ondíka to byla 130. branka za „A“ mužstvo Tečovic. V šedesáté páté minutě přišlo završení hattricku Martina Frkala a vyloučení hostujícího brankáře Aleše Jenčeka. Domácí totiž kopali penaltu za faul na Vopatřila, exekutorem byl sám Vopatřil, ale brankář jeho střelu po zemi vyrazil. Frkal však dopravil míč do sítě po dorážce a brankář hostí byl vyloučen za kritiku rozhodčího, protože nevhodným způsobem reklamoval podle jeho názoru předčasné vběhnutí Frkala do pokutového území. Rozhodčí Nuc v závěru tasil několik žlutých karet, hosté dohrávali už podrážděni zaskočení nepříznivým vývojem tohoto duelu. Bivoj tak bere další tři body a potvrdil, že jeho jarní výborné výsledky nejsou náhodné. Hosté musí na tento duel co nejrychleji zapomenout a soustředit se tak na další domácí utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Na utkání jsem nebyl přítomen, ale z doslechu vím, že naše výhra byla naprosto zasloužená a naše mužstvo na hřišti dominovalo.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Naše mužstvo nastoupilo vlivem různých důvodů oslabeno o 6 hráčů základní sestavy. Bylo doplněno o hráče B mužstva a dorostence. Probleskují zprávy, že po jarní části bude kádr mužstva oslaben odchodem některých hráčů. Kde jinde musí mladí hráči získávat herní jistotu, než se silnými soupeři. Tolik k vysvětlení o sobotním debaklu. O výkonu rozhodčího je zbytečné se vyjadřovat, ale pravidla kopané snad platí na celém světě.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Kysučan [-] , P. Sedláček [-] (72. L. Soják [-] ) , Z. Šnajdr [-] , D. Chovanec [-] (62. V. Šnajdr [-] ) - J. Vopatřil [-] , M. Frkal [-] , R. Závoda [-] , M. Dorazín [-] - D. Dorazín [-] , A. Ondík [-]

FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - M. Šuba [-] (71. A. Langer [-] ) , M. Čala [-] , M. Paták [-] - J. Král [-] , P. Novák [-] , Z. Polepil [-] (71. T. Štěpán [-] ) , I. Světlík [-] - J. Latif [-] - M. Böhm [-] , P. Čekal [-]

ŽK: 8. R. Závoda , 44. D. Chovanec , 50. M. Dorazín , 74. Z. Šnajdr - 18. P. Novák , 55. M. Šuba , 74. J. Král , 89. I. Světlík , 89. P. Čekal . ČK: 61. A. Jenček .
Hráči zápasu: M. Frkal , A. Ondík - J. Latif .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: NUC Jiří - PAVLICA Jiří, PALIČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Navrátil
Tip experta: výhra domácích

Tečovice v derby doma Lužkovice porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku