3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselá neudržela proti rezervě Slavičína dvoubrankový náskok


Branky


13

V nedělním utkání oba týmy měly zájem hrát útočný kombinační fotbal a tak početná divácká kulisa sledovala na I.B. třídu nadstandardní fotbal.  Na domácích bylo patrno, že minulé vítězství ve Slavkově posílilo jejich sebevědomí a do výsledkově neoblíbeného soupeře se od začátku zakousli naplno. Hosté přijeli v silné sestavě i s několika fluktuanty v sestavě a na jejich výkonu to bylo znát. Diváci tak mohli sledovat zajímavý duel, který gradoval v samotném závěru a nakonec se dočkali i penaltového rozuzlení.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

Domácí s mladými běhavými protihráči hráli vyrovnanou partii plnou soubojů i pěkných kombinačních akcí. Ta oku asi nejvíce lahodící akce byla k vidění v 62. minutě a na jejím konci se domácí radovali již z dvougólového vedení. To po pravé straně pronikl do obrany Slavičína Jan Žaludek. Místo  podstoupení dalšího souboje 1 na 1 vyřadil ze hry dva krajní hráče soupeře  překvapivou patičkou směřující k Michalu Bodlákovi. Ten míč posunul na dvacítce na střed. Po dalším přisunutí doleva se k míči dostal Roman Manďák. Tomu stačily dva doteky s míčem a prudkou přízemní střelou míč  trefil přesně k tyči mimo dosah mladého Kuji v bráně Slavičína. Už první půle vyzněla nakonec pro domácí, když Slavičín své šance nevyužil a za domácí se poprvé trefil v A týmu dorostenec Sándor Szivák. Branku na kopačce měl i Jan Žaludek. V prvním případě zakončoval u levé tyče  skluzem, ale byl u míče o zlomek vteřiny později a jeho zakončení minulo branku. O pár minut později čas hrál v jeho prospěch. Nepokrytý se objevil zleva na malém vápně a obrazně se mohl zeptat Kuji kam to chce (!). Svůj pokus ale nevyužil. Střela to nebyla ani prudká, ani technická a hlavně trefila nohy stojícího gólmana. 

 

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

Ani v druhém poločase nebylo dnes Honzovi souzeno, aby se zapsal mezi střelce. Vedení  2:0 od 62.minuty, to už je slušná naděje na tříbodový zisk. Tu ještě výrazně posílila situace v 73.minutě.  Hostující Adam Bartoš, po dnešku 14-ti gólový kanonýr Slavičína, kopal penaltu nařízenou za nezaviněnou ruku  beka Miroslava Čočka (při otáčení jej míč do ruky zasáhl za tělem, aniž by projevil snahu rukou hrát). Petr Červenka vystihl stranu a penaltu bravurně kryl. Výrazná psychická výhoda byla na straně Veselé a málokdo z přítomných už věřil, že by  tříbodové vítězství mohlo Veselé utéct. Ale stalo se.  Adam Bartoš už v 75.minutě napravil svou chybu kontaktním gólem z malého vápna a vrátil Slavičín do  hry. V 80. minutě si poranil koleno Štěpán Havlín, opustil hřiště na nosítkách a hosté dohrávali o desíti. Nehrálo se asi šest minut. Než se domácí  zase řádně zkoncentrovali na hru, vyrovnal v 88. minutě na 2:2 hostující Daniel  Horáček. 

 

V nastavených 7 minutách už se nic podstatného neodehrálo, pouze domácí  Michal Bodlák dostal ŽK za faul na půlící čáře a domácí už s výhledem na blížící se penaltový rozstřel poslali na hřiště Viktora Štěpánka. Viktor také patřil mezi první čtyři exekutory, kteří své pokusy proměnili (Čoček, Štěpánek  - Horáček, Both). Třetí dvojice byla neúspěšná. Domácí Martin Dlabaja nejprve minul o fous zařízení, když už Kuja ležel u opačné tyče a hostujícího  Šálu vychytal Petr Červenka.  Ve čtvrté sérii bezpečně proměnil domácí Milan Šumšal a nešťastníkem na straně Slavičína byl pro tento okamžik  shodou okolností Daniel  Šťastný.  Petr Červenka v bráně Veselé už potřetí v tomto zápase zaúřadoval a chytil další pokutový kop. Převahu domácích v rozstřelu potvrdil pak Michal Machalíček a stanovil konečný stav rozstřelu na  4:2, když pátý střelec  Slavičína už se ke slovu nedostal.

 

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhráli domácí 4:2



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Ve Slavičíně jsem v minulosti značně dávné řadu let hrával a hlavně funkcionařil, takže to pro mne vždy je srdeční záležitost i po těch letech. O to víc mne mrzí, že jsme vedení neudrželi a nevyhráli za 3 body. Musím ale naše kluky všechny pochválit, dali do utkání maximum. Excelentní výkon dnes podal Roman Manďák, který byl u všeho podstatného. Slavičín bude asi jeho parketa. Veselé se proti Slavičínu sice historicky příliš nedaří (7:17 na body z osmi utkání), ale Roman Manďák to má jinak. V posledních 5 zápasech dal Slavičínu 5 gólu z celkových 7, které Veselá v těchto duelech vstřelila. Obdivu hodná je i úspěšnost Petra Červenky v lapání penalt. Na jaře jsme absolvovali 5 rozstřelů a Petr s železnou pravidelností ve všech pěti vždy dva kopy zneškodnil. V tomto zápase k tomu přidal další úspěšně zlikvidovaný pokutový kop ve hře. Klobouk dolů. Neslyšel jsem o podobné úspěšnosti gólmana na žádné úrovni.

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Jako již tradičně jsme zcela změnili sestavu a na sehranosti to bylo chvíli znát, ale postupem času jsme se dostávali více do hry a přes nepříznivý vývoj jsme vybojovali alespoň bod. Kluci to opět nezabalili a v závěru zabrali, za což jim patří dík...



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - J. Žaludek [-] , S. Szivák [-] (66. V. Štěpánek [-] ) , M. Šumšal [-] , R. Manďák [-] , T. Dujka [-] (48. M. Dlabaja [-] ) , D. Dlabaja [-] (23. J. Červenka [-] ) , D. Sokol [-] , M. Bodlák [-] , M. Odstrčilík [-] , M. Čoček [-]

FC TVD Slavičín B
M. Kuja [-] - A. Bartoš [-] , F. Ondruš [-] (70. Š. Havlín [-] ) , L. Zámečník [-] (46. L. Šála [-] ) , D. Šťastný [-] , D. Horáček [-] , M. Both [-] , M. Goňa [-] , J. Fojtů [-] (78. D. Staněk [-] ) , M. Švach [-] , R. Bureš [-]

ŽK: 90. M. Bodlák - 27. M. Švach , 86. A. Bartoš .
Hráči zápasu: P. Červenka , R. Manďák - M. Goňa , A. Bartoš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - TLUŠŤÁK Hynek (N), GAJDOŠÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Navrátil
Tip experta: výhra domácích

Veselá se zlepšuje a béčko Slavičína porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku