Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 10:00

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselá zvládla v Lípě roli favorita na jedničku


Branky


11

V Lípě se představila Veselá, která stále bojuje s Mladcovou o postup do 1. A třídy. Jasným favoritem tohoto duelu byl druhý tým tabulky, který především v první půli na hřišti dominoval. Hosty poslal po deseti minutách hry do vedení agilní Manďák, do půle Veselané přidali další tři branky. Ve druhé části se utkání dohrávalo jen z povinnosti, nakonec ještě padlo po jedné brance na každé straně a hosté si domů odvážejí přesvědčivou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit čtyři branky

Utkání mělo jednoznačného favorita v týmu Veselé, který ještě stále bojuje na dálku s Mladcovou o prvenství v soutěži. Boj o takové povinné body nebývá mnohdy jednoduchý a už v historii skončil nejedním překvapením. Tento scénář se ale v nedělním dopoledni v Lípě neodehrál. Hostům k rychlému vedení v 11. minutě výrazně pomohl svým kiksem brankař Švejda, když chytrý dlouhý míč veselského Romana Manďáka z půlky hřiště zaváháním při vyběhnutí podběhl a ten skončil v síti. Hosty ale laciná branka ukolébala, domácí se do vážnějšího ohrožení branky Veselé nedostali a tak dalších dvacet minut se celkem nebylo na co dívat. Veselá mohla zvýšit svůj náskok i dříve než v 36. minutě, ale vždy chyběl kousek štěstí, které stálo v této pasáži zápasu na straně Švejdy. Nakonec to štěstí měl i Milan Šumšal  a zvýšil na 2:0 po opakovaném souboji s gólmanem na malém vápně, když až na potřetí Švejdu o míč obral a trefil odkrytou bránu. Utkání definitivně rozhodl závěr prvního poločasu, když nejprve v 43. minutě pěknou střelu z hranice velkého vápna přesně k tyči umístil Jan Žaludek a v posledních vteřinách před přestávkou už na 4:0 zvyšoval patičkou Michal Bodlák, když strčil nohu do polovysokého centru Milana Šumšala. Hosté tak odcházeli do kabin s čtyřbrankovým vedením.

 

Ve druhé půli padlo po jedné brance na každé straně

V druhém poločase hráče i diváky především ubíjelo úmorné vedro, utkání už bylo rozhodnuté a i proto už hra postrádala tempo. Diváci by raději šli pod lípy na pivo, ale zůstali, jelikož jich většina byla z Veselé a čekali pokračování v kanonádě. Té se ale nedočkali. Hned po příchodu z kabin mohl navýšit skóre Milan Šumšal, ale míč se mu svezl po čele a nadějná hlavička minula o metr pravý horní růžek Švejdovy branky. Hosté v rozmezí  mezi  55. a  65. minutou  čtyřikrát sáhli do sestavy, ale toho správného žolíka tentokrát nevytáhli. Obraz hry se příliš nezměnil a nevylepšil. Navíc Veselá v 75. minutě podcenila rohový kop Lípy a ta Janem Šubou snížila na 1:4, když s ním nikdo neskákal a ten pohodlně hlavou skóroval. Druhý poločas končil stejně jako ten první a to gólem Michala Bodláka, který upravil na konečných  5:1 pro favorita z Veselé.

 



Ohlasy k zápasu


Lípa
Tomáš Hlavinka, funkcionář: Další nepovedené domácí utkání, soupeř o své výhře rozhodl již v prvním poločasu. Ve druhém poločasu se za úmorného vedra utkání jen dohrávalo...

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Vítězství z kategorie povinných. Kluci to ale zvládli i v neúplné sestavě a v úmorném vedru, gratulace. Tečovice už na nás po tomto kole i přes vítězství ve Slavkově bodově nedosáhnou, tím tedy druhé místo v soutěži máme jisté. My v neděli ráno 5:1, Mladcová odpoledne 1:0. Takže bude i v posledním kole stále ještě o co hrát.



Sestavy


Lípa
J. Švejda [-] - L. Vítovský [-] , J. Horáček [-] , P. Křižka [-] , O. Krajča [-] , P. Kořének [-] (71. O. Němeček [-] ) , J. Spáčil [-] , J. Šuba [-] , D. Víšek [-] (83. M. Slováček [-] ) , D. Špendlík [-] , R. Mikeska [-] (59. R. Dobízl [-] )

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - J. Žaludek [-] (67. V. Štěpánek [-] ) , S. Szivák [-] (55. R. Soukup [-] ) , M. Šumšal [-] , R. Manďák [-] (55. P. Dlouhý [-] ) , J. Červenka [-] , D. Dlabaja [-] (64. M. Machalíček [-] ) , D. Sokol [-] , M. Bodlák [-] , M. Odstrčilík [-] , M. Čoček [-]

Hráči zápasu: J. Šuba - R. Manďák , M. Bodlák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jílková Karolína - NĚMEC Jiří, PALIČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jiří Dlouhý
Tip experta: výhra hostů

Veselá je stále ve hře o postup a v Lípě snadno vyhraje.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku