0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ladislav Bahulík rozhodl o hubené výhře Mladcové v Hulíně


Branky


11

Na perfektně připravené hřiště do hulína zavítal v nedělním odpoledni lídr tabulky z Mladcové. Domácí celek se v minulém kole střelecky zaskvěl v Sehradicích, kde vsítil čtyři branky. Mladcová nakonec veze z Hané hubenou jednobrankovou výhru, o kterou se postaral na konci prvního dějství Ladislav Bahulík. Domácí se v závěru snažili o vyrovnání, ale brankář Kupka míč za svá záda nepropustil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z webu FK Mladcová:

 

Zápas na širokém hřišti začali domácí hodně opatrně. Naše mužstvo tak postupně získalo převahu, ale střelecké pokusy Iva Lošťáka i Ladi Bahulíka skončili mimo nebo je gólman vytěsnil na roh. Až ve 37.min. po kombinační akci překonal domácího brankáře Laďa Bahulík. Ten se ještě ve 40.min. dostal do další příležitosti, ale trefil jen strážce hulínské svatyně. Po přestávce se hra vyrovnala a v 55.min. se domácí dostali hned do tří šancí, ale Petr Kupka i se štěstím udržel čisté konto. Následně byl vykázán Luďa Lošťák za kritiku asistenta rozhodčího. Zbytek zápasu se již dohrál bez větších šancí na obou stranách a vezeme tak domů tři body.

 

Z webu Hulína:

 

Od začátku se hrál z obou stran velice kvalitní zápas, obě mužstva pozorně bránila a tak útočníci to měli těžké se prosadit. Poprvé zahrozili hosté střelou v 9. minutě, tu Vajda vyrazil na roh. My jsme odpověděli ve 14. minutě, kdy Tabara přistrčil na vápno míč Kubovi, ten ale střílel vedle levé tyče. Ve 31. minutě opět hosté nebezpečně střílí ze 20-ti metrů, Vajda opět vytěsnil na roh. Ve 37. minutě to hostům již vyšlo, Bahulík z 25-ti metrů technickou střelou střelil první, a jak se ukázalo i vítězný gól - 0:1. Do poločasu se stav nezměnil a do šaten odcházeli hosté s mírným náskokem.

 


I druhá půle nabídla velice dobrý fotbal, hosté pozorně bránili svůj náskok, my jsme se snažili vyrovnat. Mezi 50 až 65 minutou jsme měli silnou čvrthodinku my, v 53 minutě střílel tvrdě Němec, Kupka vytěsnil míč na tyč a ten se mu vrátil do náruče. V 55 minutě Barták střelou skoro z 35 metrů mířil pod břevno, ale Kupka opět skvěle vytěsnil míč na břevno. V 64 minutě se dostal zprava do vápna Motal, ale trefil jen boční tyč. Hosté náš tlak přečkali a do konce zápasu si již vítězství pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Diváci spokojeně odcházeli, jelikož viděli nadprůměrný zápas od obou mužstev. Poslední zápas sehrajeme již v pátek 15.6.2018, kdy jedeme na derby do Kostelce.

FK Mladcová
web Mladcové: V první půli jsme byli lepším týmem a po zásluze se ujali vedení. Domácí ve druhém poločasu ožili a podržel nás brankář Kupka. Zbytek zápasu se již dohrál bez větších šancí na obou stranách a vezeme tak domů tři body



Sestavy


FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - M. Jurášek [-] - Z. Prokop [-] , J. Kubo [-] , E. Němec [-] , J. Miklík [-] - A. Tabara [-] - M. Zavadil [-] , J. Barták [-] , J. Šenkyřík [-] , P. Motal [-]

FK Mladcová
P. Kupka [-] - P. Venený [-] (85. M. Damborský [-] ) , L. Bahulík [-] (77. J. Jaroš [-] ) , I. Lošťák [-] , M. Dlabač [-] , J. Zapletal [-] , P. Votava [-] (71. D. Vaněk [-] ) , D. Kahaja [-] , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , A. Řiháček [-]

ŽK: 39. A. Tabara , 45. P. Motal , 68. E. Němec , 82. J. Barták - 73. M. Dlabač , 79. A. Řiháček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VYCHODIL Michal - KOLÁŘ Jan, MRŇKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jiří Dlouhý
Tip experta: výhra hostů

Mladcová nenechá nic náhodě a v Hulíně vyhraje.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku