Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovice dokázaly ve druhém dějství otočit zápas s Malenovicemi


Branky


11

Do Lužkovic přijely v neděli Malenovice a čekal se poměrně vyrovnaný souboj. Hosté v prvním poločasu vedli o jednu branku. Domácí se sice ujali vedení, ale hostují Střelec se dvakrát trefil a otočil vývoj utkání. Lužkovice nastoupily do druhé půle pokropené živou vodou a dokázaly náležitě využít i přesilovku za vyloučení Bartka. V nervozním závěru strhli domácí výhru na svoji stranu, ale sudí Dospěl musel celkem tasit dvanáct žlutých karet a také dvě červené.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky, domácí jedinou

V zápase, ve kterém o nic nešlo, se očekával od obou celků pohledný fotbal. První šanci si vypracovali již v 6. minutě hosté, ale Vichorec nastřelil jen vyběhnuvšího  brankáře Bohma. Domácí přitlačili a ve 12. minutě  Světlík poslal do šance Polepila, který přesnou střelou k tyči překonal Juráně – 1:0. Domácí se však z gólu dlouho neradovali. Ve 14. minutě Střelec hoden svého jména asi ze 30-ti metrů bombou pod břevno vyrovnal na – 1:1. Hra se zbytečně přitvrdila a tak rozdal rozhodčí na obou stranách několik žlutých karet, na které doplatil ve 35. minutě Bartek, který po druhé žluté musel pod sprchy. Totéž si zopakoval v 80. minutě domácí Gruber. Hosté i v deseti hráčích to nevzdali a byli domácím vyrovnaným soupeřem. Ve 39. minutě to byl opět Střelec, který z trestného kopu vymetl šibenici a zvýšil na -1:2. Za tohoto stavu se i odcházelo do kabin.

 

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili další branky

Ve druhém poločase domácí začali lépe domácí a ve 49. minutě po závaru před bránou Juráně se nejlépe orientoval Polepil, který srovnal skóre na – 2:2. Nejpohlednější akci předvedl v 51. minutě Ronza, který vystihl rozehrávku hostů, udělal kličku brankáři a ze 25-ti metrů střílel do prázdné brány. Míč, který už všichni viděli v síti sprintující obránce hostů na čáře stačil vykopnout. Ronza si to vynahradil v 72. minutě kdy zvýšil na – 3:2.  Domácí ještě neměli vyhráno, protože hosté i v deseti několikrát zle zatápěli domácí obraně. Nakonec rozhodla zkušenost domácích hráčů. V samém závěru v 86. minutě Světlík z trestného kopu zvýšil na – 4:2 a v 89. minutě po vyšachování obrany Malenovic uzavřel skóre Škrabal – 5:2.V nervozním utkání sudí Dospěl musel celkem tasit dvanáct žlutých karet a také dvě červené.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: V derby, které bylo zbytečně vyhecované, nakonec zvítězili celkem výrazně domácí, které opět skvěle dirigoval Ivo Světlík. Spolu s Jakubem Ronzou měli na největší zásluhu na poměrně vysokém vítězství. Hosté z Malenovic podali s omlazeným týmem kvalitní výkon, rozhodla však zkušenost před dravým mládím.

FC Malenovice
Adam Juráň, brankář: Velmi obtížně vstřebávám, co se v Lužkovicích odehrálo. HR nám v 35.minutě po běžném souboji přísně vyloučil Bártka. Plivnutí hráče Lužkovic v prvním poločase na našeho hráče i po upozornění PR bylo nepotrestáno. V druhém poločase zákeřný faul zezadu Lužkovického hráče opět nepotrestán. Následoval další kontroverzní moment, kdy byl v přerušené hře sražen náš obránce rukou Lužkovickým hráčem k zemi – opět bez červené karty. Vrcholem bylo rasistické urážení našeho hráče Gábora střídačkou Lužkovic. Kompenzace těchto situací červenou kartou v 80. minutě pro lužkovického hráče Grubera za další hrubý faul byla už směšná. To že jsme dostali tři góly v posledních patnácti minutách hovoří o tom, že jsme se i v deseti hráli na pokraji svých sil. Lužkovicím docházely síly a hráli pouze na brejky, ze kterých dali tři góly. Za zmínku stojí dvě výstavní trefy našeho Radima Střelce. Před všema klukama však smekám, byl to fyzicky a hlavně psychicky náročný zápas.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
M. Böhm [-] - M. Čala [-] , M. Paták [-] - J. Král [-] (89. P. Novák [-] ) , Z. Polepil [-] , I. Světlík [-] - J. Latif [-] (46. T. Mičola [-] ) - P. Čekal [-] , J. Škrabal [-] , J. Gruber [-] , J. Ronza [-]

FC Malenovice
A. Juráň [-] - D. Paták [-] , M. Bartoň [-] , . Novak [-] (69. Š. Válek [-] ) , D. Kletečka [-] (46. M. Daněk [-] ) , R. Střelec [-] - P. Menša [-] (60. L. Gábor [-] ) , J. Kostka [-] , D. Torma [-] , M. Bartek [-] - P. Vichorec [-] (77. O. Macek [-] )

ŽK: 18. J. Gruber , 21. J. Ronza , 25. J. Latif , 42. J. Škrabal , 74. J. Král - 24. M. Bartek , 26. J. Kostka , 64. P. Vichorec , 70. Š. Válek , 85. A. Juráň . ČK: 80. J. Gruber - 35. M. Bartek .
Hráči zápasu: J. Ronza , Z. Polepil , I. Světlík - R. Střelec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - PALIČKA Michal, HAVRLANT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Dlouhý
Tip experta: výhra domácích

Lužkovice po propadáku v Tečovicích si doma s Malenovicemi spraví chuť.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku