6:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Košutky deklasovalo Starý Plzenec!


Branky


10

Košutka skvěle zvládla souboj rezerv se Starým Plzencem, když svého soupeře vyprovodila debaklem 6:0. Domácí zaskočili poslední tým tabulky už nástupem do utkání a v rychlém sledu se jim podařilo třikrát skórovat. Do přestávky pak s chutí hrající Košutka přidala ještě dva zásahy. Po změně stran domácí prostřídali sestavu, dali příležitost všem hráčům a hra si i kvůli tomu srovnala. Přesto se domácí trefili ještě jednou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (trenér): Zápas se nám vydařil, vyhráli jsme jednoznačně 6:0. Měli jsme silný nástup v úvodní čtvrthodině, kdy jsme soupeře zaskočili ofenzivní hrou, kterou jsme korunovali třemi góly. Poté se hra začala trochu srovnávat, soupeř se snažil vzpamatovat z toho šoku. Přesto jsme byli nadále nebezpečnější. Soupeř si sice vytvořil asi tři šance, které ale výborně zneškodnil brankář a nám se podařilo do přestávky vstřelit ještě dva góly. Tím bylo rozhodnuto a do druhého dějství jsem prostřídal, aby si zahráli všichni hráči. Hra se po přestávce hodně srovnala a dá se říct, že to byl opticky vyrovnaný zápas. Nám se podařilo přidat ještě jeden gól. Střídající hráči se snažili prosadit, byli čerství. Celkově bych řekl, že to byl pěkný fotbal a pro nás to mělo tu sladkou tečku v podobě vysokého vítězství.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - R. Pangrác [-] , J. Brejcha [-] (46. A. Šula [-] ) , Z. Hladík [-] (46. V. Sirotek [-] ) , P. Kalaš [-] (64. J. Bureš [-] ) , M. Langmajer [-] , J. Pekník [-] , T. Pekník [-] , J. Stanka [-] (68. M. Džilič [-] ) , P. Kerndl [-] (57. M. Rybička [-] ) , L. Stupka [-]

SK Starý Plzenec B
J. Votík [-] - J. Vetecha [-] , T. Pruner [-] , P. Jíra [-] , M. Šiling [-] (11. L. Fryč [-] ) , M. Šindelář [-] , P. Brejcha [-] , M. Šulc [-] , D. Diviš [-] , F. Hyťha [-] , P. Batěk [-]

Hráči zápasu: F. Šatra , T. Pekník .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Košutka si v tomto střetnutí půjde pro 3 body. Plzenec je beznadějně poslední a zůstane to tak i po tomto kole.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích