4:1
(2:1)
35. P. Bouřil (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Slovan přehrál Hradiště a odskočil v tabulce Smíchovu!


Branky


30. V. Rak , 39. M. Vričan , 62. M. Janoušek , 65. M. Vričan - 35. P. Bouřil (vl.)
15

Nové velké a rovné hřiště Spojů ve Skvrňanech bylo pro všechny stejné a pro všechny překvapivě velmi kluzké. Co chvíli se někdo při změně pohybu ocitl na zemi a hra tím dost trpěla. Někdy to vypadolo dosti komicky, když se několikrát ocitlo na zemi i více hráčů najednou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli dvakrát do vedení

Domácí začali lépe a přitlačili Hradiště. Gólman Bejček ale vše pochytal a i beci zatím stíhali náběhy domácích. Domácí útočníci hráli na ofsidové hraně a bylo opravdu těžké vše správně ubránit. Ale zatím Hradiště domácí útoky stíhalo pokrývat. První šance hostí přišla v 7. minutě, když na centr jen těsně nedosáhl Dan Vávra. V další příležitosti se vyskytnul po rohovém kopu Martin Furár, ale branku netrefil - to byla velká šance! Bejček pak zlikvidoval tři dobré šance domácích, když se obraně nepovedlo útočníky dobře pokrýt. Tutovku čapnul ve 25. minutě, když domácí už už zdvihali ruce nad hlavu. V zápětí vytáhl ránu domácích konečky prstů nad břevno. Tlak domácích sílil a Bejček vytahoval další a další dobré zákroky. Bohužel jeho dobrý zákrok proti střele ve 30. minutě nebyl obranou dobře vyhodnocen a dorážku osamocený domácí Rak využil - 1:0. Po chvíli domácí zastavili unikajícího Patrika Kočího pouze faulem za jasnou žlutou, kterou taky střelec úvodní branky uviděl. Trestný kop zahrál Dan Vávra tak dobře, že si dezorientovaný domácí Bouřil vstřelil parádní hlavičkou vlastní branku - 1:1. Na branky bohatou část zápasu pak uzavřela penalta písknutá po zásahu Martina Valečka střelou do ramene s rukou v přirozené poloze u těla... Domácí Vričan nařízenou penaltu proměnil, i když Bejček vystihl směr jeho střely - 2:1. Poločas už se dohrál bez změny stavu.

Slovan orazítkoval výhru ještě dvěma góly

Hned v nástupu do druhé půle se řítil domácí útočník Janoušek sám na braku Hradiště, ale obrana se stihla vrátit a on ani nezakončil. Dožadoval se sice penalty, ale sudí byl neoblomný. Varování Hradiště nebralo příliš vážně a domácí se tak postupně dostali do dalších šancí. Bejček ale vše pochytal, domácí kapitán Mareška pak v jasné pozici pálil nad. Hradiště hru v poli vyrovnalo a snažilo se domácí přitlačit. To se začalo zlepšenou kombinací i dařit. Domácí se vytasili s ještě zvýšeným důrazem. V 62. minutě domácí jeden ze svých brejků dotáhli do konce a Janoušek napravil zaváhání z úvodu druhé půle - 3:1. Z rozehrávky byl faulován Martin Furár před vápnem soupeře a Hradiště kopalo trestňák z dobré pozice. Faulovaný Furár trefil ve zdi  ruku nad hlavou vyskakujícího domácího hráče. Tentokrát pro Hradiště bohužel byla píšťalka sudího němá. Hned v zápětí Vričan zvýšil z brejku vedení domácích - 4:1. Místo potencionálního stavu 3:2 - kdyby hosté kopali penaltu a proměnili - a napínavé koncovky, tak bylo rozhodnuto. Dohrávalo se v nervózní atmosféře, o čemž svědčí i množství žlutých karet. 

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (zaskakující vedoucí mužstva): Zápas jsme příliš nezvládli a domácí byli lepší. Předčili nás především v důrazu a v proměňování naskytnuvších se šancí, i když i oni jich spoustu spálili to i díky skvělým zákrokům našeho gólmana Bejčka. Ten byl i přes čtyři obdržené góly patrně naším nejlepším hráčem. Domácí vyhráli zaslouženě a my se už teď soustředíme na souboj s Rapidem, který nás čeká příští týden na domácím hřišti. Z nevydařeného zápasu se musíme poučit a příště chyby, kterých jsme se dopustili dnes, již příště neopakovat. Domácím ( jako vedoucímu celku soutěže ) přejeme hodně štěstí v boji o postup do vyšší soutěže.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Vričan [-] , M. Janoušek [-] , V. Rak [-] (71. A. Radvanovský [-] ) , M. Sartorius [-] , M. Koranda [-] , L. Mareška [-] (68. M. Cigler [-] ) , O. Žák [-] , M. Makkai [-] (71. M. Braun [-] ) , J. Nosek [-] , P. Bouřil [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - P. Kočí [-] , D. Vávra [-] (60. J. Rucký [-] ) , M. Valeček [-] (57. M. Drahoňovský [-] ) , V. Krliš [-] (64. J. Ženíšek [-] ) , M. Furár [-] , K. Dendis [-] , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , T. Beránek [-] , M. Beránek [-]

ŽK: 34. V. Rak , 71. M. Makkai , 80. M. Sartorius , 86. M. Janoušek - 52. M. Valeček , 60. D. Vávra , 86. P. Bejček .
Hráči zápasu: M. Vričan .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - VOLF Petr (N), HOUDEK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Augustin

Expert: Martin Janoušek
Tip experta: výhra domácích

Domácí Slovan v tomto zápase nenechá nic náhodě a Hradiště porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích