1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 14:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Košutky veze z Vochova tři body


Branky


15

Fotbalisté rezervy Košutky zvládli po týdnu také další zápas proti soupeři ze spodní části tabulky. Před týdnem deklasovali šesti góly poslední Starý Plzenec a tentokrát dokázali uspět i na půdě Vochova, který po porážce 1:3 vystřídal na chvostu právě zmíněný Starý Plzenec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli lepší v koncovce

Zápas se hrál na nepříliš dobrém terénu, přesto oba týmy nabídly divákům solidní podívanou. Hrálo se totiž hodně dopředu a hra se tak přelévala ze strany na stranu. Skóre se poprvé měnilo už v 15. minutě. Do domácího odkopu vlétl napadající Martin Rybička, od něhož se balón odrazil až za záda brankáře Elkobrosyho. O osm minut později se pak fotbalisté Košutky radovali znovu. Na centr ze strany si naběhl Jakub Stanka, který hlavou rozvlnil síť v domácí bráně podruhé. Vochovu nešla upřít snaha, vždyť domácí hráči si v aktivitě se soupeřem v ničem nezadávali, ovšem ve finální fázi se jim zdaleka tolik nedařilo.

Košutka navýšila skóre z brejku, domácí už jen korigovali

Po přestávce domácí nastoupili se snahou s nepříznivým stavem něco udělat. Hostům ale v 58. minutě vyšel ojedinělý brejk a střídající Josef Prokeš zvýšil už na rozdíl tří gólů. Vochovští se ale nesložili a nadále soupeře tlačili. V 65. minutě se konečně po zásluze dočkali. Tomáš Hošek přešel přes dva bránící hráče a technickou střelou zpoza pokutového území snížil na 1:3. Nápor domácích pokračoval, ale Košutka se dobře bránila a akce Vochova tak většinou končily u velkého vápna. V závěrečných minutách se už snaha domácích proměnila v křeč.

 

Košutka si tak připsala již třetí výhru v řadě. Naopak Vochov po porážce klesl na poslední místo.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (trenér): Na špatném terénu se hrálo paradoxně oboustranně pohledné utkání. V prvním poločase byla hra relativně vyrovnaná. My jsme měli asi více štěstí, protože jsme neměli zase tolik šancí, ale dali dva góly. Hra se jinak přelévala z jedné strany na druhou a byl to takový akční fotbal. O přestávce jsme prostřídali a iniciativu převzalo domácí mužstvo. Nám tak po čtvrthodině už začaly docházet síly, ale podařilo se nám z ojedinělé šance zvýšit na 3:0. Nápor Vochova poté gradoval a přišlo i snížení. Z pokračujícího tlaku už pak naštěstí domácí další snížení nevytěžili a posledních 10 minut to byl jejich strany spíše zmar. Bylo to tedy utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme byli trošku lepší my, ve druhém měl výrazněji navrch soupeř, ale bylo to spíše po vápno.



Sestavy


SK Vochov 1930
K. Elkobrosy [-] - P. Porada [-] , B. Halili [-] (66. J. Uxa [-] ) , T. Hošek [-] , J. Dvořák [-] , V. Vilímek [-] , M. Veber [-] , T. Mottl [-] , M. Klement [-] , J. Calta [-] , D. Konáš [-]

TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - V. Sirotek [-] , M. Džilič [-] (50. J. Bureš [-] ) , M. Rybička [-] (46. R. Pangrác [-] ) , P. Arnošt [-] , J. Brejcha [-] (46. J. Prokeš [-] ) , Z. Hladík [-] , M. Langmajer [-] , T. Pekník [-] , J. Stanka [-] , L. Stupka [-]

ŽK: 84. T. Hošek .
Hráči zápasu: M. Rybička .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - ŠVANTNER František, ŠMAUS Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Augustin

Expert: Martin Janoušek
Tip experta: remíza

Vochov sice figuruje v tabulce o dvě příčky pod Koušutkou B, ale myslím, že doma uhraje solidní výsledek v podobě remízy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů