2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 10:15

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Rapidu doma podlehla Unionu


Branky


15

Cenné body se přivezli z půdy Rapidu fotbalisté plzeňského Unionu. Hosté v utkání dvakrát vedli, ale Rapid v obou případech dokázal vyrovnat. Na zásah Kalaše, který přišel čtvrthodinu před koncem, už však domácí odpověď přeci jen nenašli. Union se tak v tabulce dotáhl na pouhý bod od svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Haase, Rapid před pauzou srovnal

První dějství se hrálo převážně pod taktovkou Unionu. Hosté hráli dobře, vytvářeli si šance, ale dlouho nedokázali žádnou z nich proměnit. To se změnilo až ve 36. minutě, kdy domácí obránce namazal špatným odkopem míč Michaelu Haasemu a ten se nemýlil. Minutu před přestávkou však chybovala také hostující obrana, konkrétně stoper Jakoubek a Jan Holík srovnal na 1:1.

Domácí vyrovnali ještě jednou, na gól Kalaše už odpověď neměli

Po změně stran se obraz hry srovnal a gólové šance si najednou vytvářely oba celky. V 54. minutě se podruhé prosadili hosté. Pavel Šimana byl ve vápně faulován a nařízenou penaltu proměnil Ondřej Jakoubek, jenž tak odčinil chybu ze závěru první půle. Domácí však dokázali vyrovnat i podruhé, tentokrát se o to zasloužil Lukáš Sobotka. V 75. minutě ale po přihrávce Adama Hořánka vlétl do souboje s brankářem David Kalaš a míč skončil v domácí bráně. Rapid ještě mohl v závěru srovnat, ovšem Union podržel skvělým zákrokem brankář Marek Horn, jenž tak svému týmu uhájil třibodový zisk.

 

Fotbalisté Unionu tak po dvou porážkách zabrali a v tabulce se posunuli na šesté místo právě za Rapid. Na ten už ztrácejí jediný bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Karel Jakeš (zraněný brankář Unionu):: Z mého pohledu pro nás zasloužené vítězství. Nebo alespoň za první poločas. Kdybychom po poločase vedli o tři góly, tak by se nikdo nemohl divit. Po několika šancích jsme se po chybném odkopu soupeřova obránce dostali konečně do zaslouženého vedení. Ale místo toho, abychom se uklidnili dalším gólem, jsme po chybě stopera inkasovali. Vlastně z jediné šance Rapidu v prvním poločase. Druhý poločas byl už vyrovnanější a tři body jsme nakonec urvali díky velké bojovnosti. A hlavně za stavu 3:2 nás podržel vynikajícím zákrokem gólman, chytil 1000% gól... Za mě tedy vydřená, ale zasloužená výhra.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - P. Kovářík [-] , M. Boháč [-] , R. Pour [-] , J. Holík [-] , M. Sahaj [-] , L. Holý [-] , J. Hlaváč [-] , K. Veber [-] , V. Kosmata [-] (46. M. Zuna [-] ) , O. Baroch [-] (61. L. Sobotka [-] )

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , P. Šimana [-] , O. Jakoubek [-] , A. Hořánek [-] - D. Filip [-] (74. M. Čopan [-] ) , K. Kučera [-] , J. Jindra [-] , P. Filmak [-] , M. Hořánek [-] - M. Haase [-] (61. D. Kalaš [-] )

ŽK: 8. V. Kosmata - 48. M. Hořánek .
Hráči zápasu: M. Hořánek .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Švantner František - HOLÍK Tomáš (N), TEOCHARIS Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Augustin

Expert: Martin Janoušek
Tip experta: výhra domácích

Zde na sebe narazí týmy ze střední části tabulky. Nepatrně však favorizuji Rapid, který využije domácího prostředí a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích