Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 14:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černická rezerva zaskočila druhý Smíchov!


15

Fotbalisté Smíchova přijeli na půdu desátého týmu tabulky v roli favorita. Před přímým soubojem o první místo se Slovanem však museli skousnout překvapivou porážku 2:3. Domácí soupeře zaskočili zejména v úvodu, kdy byli jasně lepší a ze své převahy vytěžili dvougólový náskok. Smíchovští po přestávce srovnali, ale ve snaze rozhodnout utkání až příliš otevřeli obranu a v 84. minutě dostali rozhodující gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se hrálo pod černickou taktovkou

Fotbalisté Smíchova si jistě chtěli udržet sebevědomí před přímým soubojem o první místo se Slovanem, který je čeká za týden, ale na začátku duelu v Černicích to vypadalo, že jsou duchem již na tomto utkání. Domácí tak v úvodních minutách na hřišti jasně kralovali a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Skóre zápasu se poprvé měnilo ve 12. minutě. Chybu brankáře Pečenky, který neudržel v rukavicích centrovaný míč, potrestal pohotový Lukáš Táborský. V 19. minutě pak hostující gólman kapituloval podruhé, když nestačil na zakončení Michala Chvojky. Právě on a David Šádek hosty hodně trápili svou dravostí a rychlostí. Domácí měli i další příležitosti, trefili například tyč, nebo překopli bránu z malého vápna. Zaskočený Smíchov se trochu osmělil až v závěru poločasu, ale žádná větší příležitost z toho nebyla.

Hosté po standardkách srovnali, v závěru ale rozhodl Chvojka

Po změně stran už přišel na trávník trochu jiný Smíchov. Hosté znatelně přidali a zatlačili tak svého soupeře. Navíc se dokázali prosazovat ze standardních situací. V 56. minutě nejprve snížil po rohovém kopu Martin Rubricius. V 67. minutě pak doklepl po další standardce míč do sítě Jakub Ostrolucký. Smíchov poté otevřel hru ve snaze dokonat velký obrat. To se však hostům vymstilo. V 84. minutě totiž přišel rychlý protiútok, který zakončil svým druhým gólem v zápase Michal Chvojka - 3:2. Hosté už na vyrovnání neměli dostatek času a před zápasem jara tak utrpěli nepříjemnou ztrátu. To černická rezerva poskočila až na osmé místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): V první půli jsme hráli hodně dobře. Oni se k ničemu nedostali a my pronikali rychlé protiútoky, které táhly Chvojka a Šádek. Byli jsme o hodně lepší. Oni byli překvapení, protože si mysleli, že u nás vyhrají. Do druhého poločasu jsme naopak vstoupili špatně a oni během dvaceti minut vyrovnali. Naštěstí jsme se oklepali a dali vítězný gól. Ten začátek vyplynul ze hry a z toho, že jsme dali dohromady kvalitní sestavu.

SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (hrající trenér): Prvních 20 minut jsme si koledovali tak o pět gólů. Černice na nás vlétly, my jsme na to nebyli připravení. Asi jsme to nečekali, nebo se jednalo o podcenění soupeře. Netuším. Přisuzuji to tomu, že někteří kluci byli možná hlavami už o zápas napřed a čekali na souboj se Spoji. Někteří asi přistoupili k zápasu tak, že Černice lehce porazíme. Domácí na nás ale vyrukovalis terénně a my se prvních 20 minut nedostali z našeho vápna. Naštěstí nám dali jen dva góly, protože jsme jim nebyli vůbec schopni odolávat. Domácí pak za stavu 2:0 přeci jen snížili tempo, protože takovým způsobem asi nemohli vydržet hrát celý poločas. Hra se pak postupně trochu vyrovnala. Po přestávce Černice úplně vyklidily pole a převážně se bránily. My jsme si vytvořili řadu příležitostí a ze standardek se nám povedlo vyrovnat na 2:2. Pak tam byla z obou stran nervozita. Oni se asi báli, že přijdou o body, my jsme se hekticky snažili zvrátit to utkání na naší stranu, protože jsme věřili, že máme na to vyhrát. Asi jsme to ale otevřeli až moc a šikovní černičtí útočníci nám dali v závěru gól na 3:2, čímž bylo po zápase. V prvním poločase to tedy pro mě bylo velké zklamání. Ve druhém jsme už byli dobří, ale Černice si výhru asi zasloužily.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - D. Šádek [-] (90. K. Kaňák [-] ) , M. Engl [-] , J. Běhounek [-] , M. Müller [-] , L. Táborský [-] , R. Nádraský [-] , P. Toman [-] (63. K. Kuncl [-] ) , J. Král [-] (86. T. Engl [-] ) , M. Chvojka [-] , Z. Hacker [-]

SK Smíchov Plzeň
K. Pečenka [-] - M. Rubricius [-] , V. Foist [-] (70. M. Balvín [-] ) , M. Sedláček [-] (46. J. Řehák [-] ) , D. Tobrman [-] (63. B. Mičan [-] ) , J. Sulek [-] , A. Zikmund [-] , P. Konopík [-] , R. Tyll [-] , J. Ostrolucký [-] , K. Fajfrlík [-]

Hráči zápasu: D. Šádek , Z. Hacker , M. Chvojka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MINAŘÍK Zdeněk - MAREŠ Jiří (N), ELIÁŠ Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Augustin

Expert: Martin Janoušek
Tip experta: výhra domácích

Hráči Černického B-týmu minulé kolo vydřeli remízu na hřišti lídra soutěže. Věřím, že v podobném duchu se bude odvíjet utkání na domácí půdě s druhým Smíchovem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích